The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Какво бих искал да имам, ако съм клубен член на ВКБ"

#1
Привет на всички!

С тази тема ние от УС на ВКБ имаме за цел да съберем мнения и впечатления от всички вас тук, какво мислите че бихте искали да имате, ако сте клубен член на нашият любим Волво клуб България.
Дали искате да имате отстъпки в бирария, дали искате да имате отстъпки за автомивки, дали искате да имате отстъпки за авто части, дали искате да имате отстъпки от горива, дали искате да имате участия в състезания, дали искате да имате участия в маратони, да имаме участие в кампании, да си направим кампании....и какво още и още и още...

Ако се получи хубава дискусия и номинираме възможни посоки и насоки върху това какво ще бъде необходимо и полезно на вас - клубните членове на ВКБ, обещавам ние от УС да помогнем това да се реализира.

Ето пример от мен:
Аз искам да бъда член на ВКБ, защото това ми дава възможността да участвам в Общото Събрание на сдружението и да участвам в създаването на правилата, по които да работи този клуб. Освен това членството ми дава достъп до форума за членовете на клуба и ми дава възможност с моите умения да бъда полезен на Волво-общностите, като помагам в управлението на това сдружение. Освен това имам клубна карта, която ми дава достъп до договорените отстъпки с Мото Пфое и другите приети споразумения за отстъпки с клуба.
За в бъдеще ще се радвам да помагам в развитието на клуба ни извън България, така че бих искал да има разпечатани повече рекламни материали, за да мога да ги раздавам извън България.



Темата е валидна както за настоящи, така и за потенциално нови клубни членове.
Така че смело ни кажете от какво имате нужда като членове на ВКБ, от какво нямате нужда като членове на ВКБ и какво и как можем да направим за вас, за да сме удовлетворени всички от общото ни членство в любимият клуб.

Поздрави!
Янков
(ex) 2013 - 2017/ Volvo XC70, D5, 2007
(ex) 2016 - 2018/ Audi A4 1.8T Quattro, 1999
2011 - present/ Volvo S80, 2.0T, 1999
2017 - present/ Audi A8 4.2 Quattro, 2005
2017 - present/ Mini One, 2017
2020 - present/ Volvo V70 AWD, D5, 2005
Reply

#2
Моля за извинение за офф-топика, но мисля, че след над 5 години и половина регистрация и писане в любимия ми форум, вече е време да стана член и на клуба! Big Grin
Дали ще се намерят трима от настоящите членове да ми дадат препоръка? :roll:
Иначе, за мен лично отстъпките за горива и части са може би на последно място, щото имам карти за почти всички бензиностанции, а за частите и маслата разчитам на сервизите, които ме обслужват от години...
Най-полезното е контактуването между колегите, и хич не е силно да се каже, ценните мнения и препоръки от всички тук! Но, лично не мога да преценя какво точно за мен е най-ценно от гореизброените възможни "екстри"...
Може би е добре да се направи анкета с гласуване най-отгоре в темата!
Поздрави,
Симеон
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#3
Най-много ме кефи, че имам възможност да контактувам с безкрайно готини фенове на любимата марка! Да знам, че в който край на България да отида мога да видя Приятел! Да пием по "кафе" и да поговорим! Радвам се да ми звънне някой когато е в Кюстендил, или наблизо! Това ме обогатява истински. Все пак човека е "обществено животно" и няма нищо по-зареждащо от разговора със истински Хора! Не ме интересуват никакви материални придобивки. Важни са Хората!
Reply

#4
Присъединявам се към Spurs и Yani, хората са най-важни. Много ми беше приятно, лятото, когато във Варна за първи път посетих сбирка извън София - хората се държаха така с мен, все едно всеки ден се виждаме, изключително сърдечни и свестни.
Аз дори не знам какви отстъпки дава картата, но ѝ се радвам. Обичам, като стане дума с приятели, извън нашата общност, да я покажа с думите "виж, какви хубави карти си имаме"

Все пак, понеже темата е за предложения: бих се радвал ако има кампания свързана с безопасността по-пътищата, в частност - с предмет разясняване на културно поведение на пътя и познаване на правилата, че става все по-страшно от "безсмъртните" участници в движението...

Spurs, трябват ти двама поръчители. Отдавна не съм те виждал по сбирки. Ела, гарантирам ти, че ще си намериш Smile От мен я имаш препоръката.
Хубав и усмихнат ден на всички!
Volvo XC90 D5 (D5244T18) R-Design, АСК, дизел, 2012 г.
-------------
Volvo S80 2.5T (B5254T6) Momentum, АСК, бензин, 2009 г.
Volvo S60 2.4  (B5244S4) Sport, РСК, бензин, 2008 г.
Volvo S60 2.4  (B5244S2) Move, РСК, бензин, 2006 г.
Reply

#5
Привет на всички,
Хубава тема. Аз лично бих се радвал да съм член на клуба, но по географски причини не виждам как ще стане. Би било хубаво.
Според мен, ако съм член на клуба и съм сред вас какво бих искал...:
На първо място съдействие. Това за мен е най-важното, за да може един клуб да го бъде и просперира. Какво имам предвид? Нека започнем от малките неща. Например - нямам ВИДА и искам да си прочета колата. Имам нужда от мнение или съдействие при покупка на автомобил. Искам като се прибера в България да карам Волво. Това ми идва на прима-виста в момента, но идеята е важна.
Така, и сега едно по едно:

1. Искам ВИДА или друг специален инструмент?
За членовете на клуба може да се направи такава куриерска услуга. При нужда от ВИДА или инструмент желаещия чрез PAY-PAL или друг начин прави депозит и желаната джаджа се изпраща. След като си свърши работата, връща всичко обратно и си получава депозита. Депозита трябва да служи само за гарант че нещата ще се върнат обратно. При счупване или повреда трябва да се измисли механизъм стойността на скъпите неща 50% или 70% да се поемат от членовете на клуба. Защо? Защото Shits Happen и сме солидарни с колегата, а той знае че ще черпи много.
2. Модула ми да се препрограмира на български или да се поправи?
Подобно на горното. След като е платено за услугата, клиента да изпрати модула си до Н. Добрев (чел съм във форума за него и затова го давам като пример), той си върши нещата и праща джаджата обратно. Сигурен съм че е възможно. Така ще се спести много разкарване.
3. Когато се прибирам в България искам да си наема Волво, а не нещо сковано от тенекия и изглеждащо като кола, като дачията например. Защо трябва да давам ненормални пари на разните му там фирми след като мога да ги дам на човек от клуба?
4. Искам да си купя Волво
Обикновено колите се купуват от големите градове. Там винаги, до колкото разбирам, има клубни "агенти". С нужната каса бира и желание, защо да не се помогне на човека като се отиде на място.
6. Поръчка на части - знам че има човек в Англия JMI, който ги правеше тези неща. Дано още ги прави.
5. Намаленията са хубава част от привилегията член на клуба, но това трябва да е единствено и само бонус, а не определящ фактор.

Всички тези услуги трябва да са валидни само за членове на клуба. Хубаво е при нужда членовете да се чувстват поне 10% задължени да помогнат по някакъв начин. Така ще има истински клуб, а после с нужното количество сприятеляващо вещество на правилното място нещата ще се доизграждат.
Браво за темата.
Поздрави
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Reply

#6
YoYo Wrote:Spurs, трябват ти двама поръчители. Отдавна не съм те виждал по сбирки. Ела, гарантирам ти, че ще си намериш Smile От мен я имаш препоръката.
Хубав и усмихнат ден на всички!
Първо, прав си, не съм идвал от векове... Big Grin На следващата се надявам да се появя!
Второ, благодаря за желанието ти да ми дадеш препоръка! Ще се възползвам! Big Grin
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#7
Колко хубава дискусия сте направили, колко хубави думи са написани...и колко хубави идеи сте споделили!
Това е част от онези малки неща сутрин, които ме зареждат за целия ден - да ми грейне усмивката от това, че си имам такива контакти, познати и приятели!
Нямам търпение да разбера и останалите ви идеи...и да си харесаме кои от тях първи да направим възможни!

@Симеоне, имаш и моята препоръка. Крайно време ти е наистина да се впишеш в редиците на клуба. Чака те мястото ти Smile
На 29ти този месец се прибирам в България, така че ако до тогава не си събрал втората препоръка, звънни ми един телефон да пием по нещо и ще ти взема заявлението Wink

Поздрави на всички и успешен ден!
Явор
(ex) 2013 - 2017/ Volvo XC70, D5, 2007
(ex) 2016 - 2018/ Audi A4 1.8T Quattro, 1999
2011 - present/ Volvo S80, 2.0T, 1999
2017 - present/ Audi A8 4.2 Quattro, 2005
2017 - present/ Mini One, 2017
2020 - present/ Volvo V70 AWD, D5, 2005
Reply

#8
Yankov Wrote:@Симеоне, имаш и моята препоръка. Крайно време ти е наистина да се впишеш в редиците на клуба. Чака те мястото ти Smile
На 29ти този месец се прибирам в България, така че ако до тогава не си събрал втората препоръка, звънни ми един телефон да пием по нещо и ще ти взема заявлението Wink

Поздрави на всички и успешен ден!
Явор
Благодаря!
Няма да търся други, Yo и ти мисля ще свършите добра работа за Шпората... Big Grin
За мой срам, ама да питам - молба фолмуляр... откъде...?! :oops:
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#9
Spurs Wrote:Благодаря!
Няма да търся други, Yo и ти мисля ще свършите добра работа за Шпората... Big Grin
За мой срам, ама да питам - молба фолмуляр... откъде...?! :oops:

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=12945">viewtopic.php?f=16&t=12945</a><!-- l --> - в третия или в четвъртия отговор е приложено. Моето го попълних на място пред НИМ. Тогаво Киро носеше разпечатании и извадих късмет, защото принтерът ми правеше проблеми.
Volvo XC90 D5 (D5244T18) R-Design, АСК, дизел, 2012 г.
-------------
Volvo S80 2.5T (B5254T6) Momentum, АСК, бензин, 2009 г.
Volvo S60 2.4  (B5244S4) Sport, РСК, бензин, 2008 г.
Volvo S60 2.4  (B5244S2) Move, РСК, бензин, 2006 г.
Reply

#10
Spurs Wrote:Моля за извинение за офф-топика, но мисля, че след над 5 години и половина регистрация и писане в любимия ми форум, вече е време да стана член и на клуба! Big Grin
Дали ще се намерят трима от настоящите членове да ми дадат препоръка? :roll:
Иначе, за мен лично отстъпките за горива и части са може би на последно място, щото имам карти за почти всички бензиностанции, а за частите и маслата разчитам на сервизите, които ме обслужват от години...
Най-полезното е контактуването между колегите, и хич не е силно да се каже, ценните мнения и препоръки от всички тук! Но, лично не мога да преценя какво точно за мен е най-ценно от гореизброените възможни "екстри"...
Може би е добре да се направи анкета с гласуване най-отгоре в темата!
Поздрави,
Симеон
Ако Явор го няма, можеш да разчиташ на мен категорично за препоръка.
Иначе конкретно по темата - и мен не са ме интересували отстъпки, предимства и т.н. Харесва ми възможността да общувам с хора на най-различна възраст и с най-различни професии, обединени от страстта ни към един същ производител на автомобили. Всеки от нас има различни причини да обича тази марка /имаше преди време подобна тема/, но именно това многообразие, готовността за взаимопомощ и обмен на информация с колегите ме привлича в това общество.
Като желание за развитие на дейността на клуба - срещи и съвместни инициативи с клубове на други производители на дву и четириколесни моторни средства. Тук не изключвам и евентуална спортна закачка с някой от тях /стига да има желаещи/.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)