The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S60 .. Проблем с оборотите

#1
Здравейте. Получва ми се от време на време да ми играят оборотите като изключа от скорост. На 2-3 пъти колата изгасна което е малко неприятно. С60, бензин 140 коня, с газово Романо. И като цяло като съм в такъв режим не върви добре.
Та някой ако може да даде насоки. Знам че може да са 100 неща сигурно .. ама все си има такива първи да се проверят. Благодаря Big Grin
Reply

#2
Може би дроселова клапа . Когато заиграва оборотите натисни спирачката и ако педала на газта не реагира значи имаш грешка в дросела . Най добре направи диагностика с вида. Може и да напишеш от къде си за да те посъветваме къде може да диагностицират.
VOLVO 244 GL D24 TIC(ЧЕРНИЯ ОБЛАК)
VOLVO V70 AWD B5244T3
Reply

#3
Пловдив. Мерси за отговора.
Reply

#4
Колега Николай, почти се обзалагам че няма да имаш кодове които да доведат до нещо конкретно. 4 неща може да са: дроселова клапа, MAF сензора, сензора за обороти на колянов вал или ваносите (малко вероятно). Мой приятелски съвет - изчакай колата да "изплюе" код, иначе има голяма вероятност да дадеш пари на вятъра. Ако не си получавал съобщение от рода на "нарушена работа на двигателя" или "сервиз за двигателя" няма да имаш код най-вероятно.
Късмет и поздрави
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Reply

#5
Някой може ли да ми каже къде има ВИДА диагностика в Пловдив .. освен МП
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)