This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Малко вицове
Лошият вълк се преоблякъл в кожата на коза и се отправил към къщичката на седемте козленца, защото знаел, че майка им я няма в момента. Стигнал до вратата и почукал тихичко:
- Козленцааааа, дечица мой, отворете ми, аз съм вашата майка, върнах се и ви нося млечицееееее!
Козлетата се обаждат отвътре:
- Абе, я ходи се пери, бе, вълк смотан. Майка ни била, млечице ни била донесла... Нали току що я пратихме мама за бира, бе!
Цитирай
Thanks given by:
Лошият вълк се преоблякъл в кожата на коза и се отправил към къщичката на седемте козленца, защото знаел, че майка им я няма в момента. Стигнал до вратата и почукал тихичко:
- Козленцааааа, дечица мой, отворете ми, аз съм вашата майка, върнах се и ви нося млечицееееее!
Козлетата се обаждат отвътре:
- Абе, я ходи се пери, бе, вълк смотан. Майка ни била, млечице ни била донесла... Нали току що я пратихме мама за бира, бе!
Цитирай
Thanks given by:
Прибира се един мъж в къщи и заварва жена си с друг в леглото.
Много се ядосал, извадил пушката и я насочил към него:
- Ей сега ш`ти пръсна топките.
Любовника:
- Моля ти се недей, дай ми поне някакъв шанс.
- Е добре, разклати ги...! Big Grin Big Grin Big Grin
Цитирай
Thanks given by:
Прибира се един мъж в къщи и заварва жена си с друг в леглото.
Любовника:
Цитирай
Thanks given by:
Зайко Байко си скачал из гората и кой да види - Кума Лиса извадила амфетамина и чертае линийка. Отишъл при нея и й казал :
- Кума Лисо, какви са тея работи дет ги правиш?
А тя вика :
- Еми на тука да жулна една линиика, че много скука в тая гора, нема нищо за правене.
Зайко Байко :
- Лисо, оставяй ги тея наркотици, идвай да бягаме за здраве. И така станало, бягали, бягали и що да видят Кумчо Вълчо извадил бонбоните и вече ще яде.
Зайко:
- Кумчо Вълчо, какво правиш ти?
Вълчо:
- Еми на, да убия малко време ще изям един бонбон малко еуфорийка и тва е.
Зайко:
- Вълчо, оставяй ги тея наркотици идвай, с нас да бягаш за здраве.
И вълчо се съгласил. Тръгнали те бягали, бягали и кой да видят - Баба Меца със игла и спринцовка.
Зайко:
- Бабо Мецо, какви ги вършиш ?
Меца:
- Тука ми падна малко хероинче и на, да мине времето, че много скучно и по цял ден се чудя какво да правя.
Зайко:
- Недей така бе, идвай с нас да бягаме за здраве - чиста работа.
И така те бягали, бягали, бягали.
По късно някаде из гората Ежко Бежко среща лъвът.
Ежко:
- Абе Лъвчо, каво става тука. Зайко, Лиса, Вълчо и Меца цял ден бягат из гората, какво им става?
Лъвът се огледал и казал:
- А ко да става - Заека се е напушил и пак ги кара да бягат.
XC 70 '12/D5; 
C30 '07/2D
Цитирай
Thanks given by:
Зайко Байко си скачал из гората и кой да види - Кума Лиса извадила амфетамина и чертае линийка. Отишъл при нея и й казал :
- Кума Лисо, какви са тея работи дет ги правиш?
А тя вика :
- Еми на тука да жулна една линиика, че много скука в тая гора, нема нищо за правене.
Зайко Байко :
- Лисо, оставяй ги тея наркотици, идвай да бягаме за здраве. И така станало, бягали, бягали и що да видят Кумчо Вълчо извадил бонбоните и вече ще яде.
Зайко:
- Кумчо Вълчо, какво правиш ти?
Вълчо:
- Еми на, да убия малко време ще изям един бонбон малко еуфорийка и тва е.
Зайко:
- Вълчо, оставяй ги тея наркотици идвай, с нас да бягаш за здраве.
И вълчо се съгласил. Тръгнали те бягали, бягали и кой да видят - Баба Меца със игла и спринцовка.
Зайко:
- Бабо Мецо, какви ги вършиш ?
Меца:
- Тука ми падна малко хероинче и на, да мине времето, че много скучно и по цял ден се чудя какво да правя.
Зайко:
- Недей така бе, идвай с нас да бягаме за здраве - чиста работа.
И така те бягали, бягали, бягали.
По късно някаде из гората Ежко Бежко среща лъвът.
Ежко:
- Абе Лъвчо, каво става тука. Зайко, Лиса, Вълчо и Меца цял ден бягат из гората, какво им става?
Лъвът се огледал и казал:
- А ко да става - Заека се е напушил и пак ги кара да бягат.
XC 70 '12/D5; 
C30 '07/2D
Цитирай
Thanks given by:
kire написа:Прибира се един мъж в къщи и заварва жена си с друг в леглото.
Любовника:
Онзи ги разклатил, обаче, уви.... Ловеца бил точен. Разчуло се из града, че въпросния любовник е без топки и го изгонили от работа за морално разложение. Търсил тук, търсил там работа горкия човечец и накрая попаднал в ТЕЦ СОФИЯ Big Grin Big Grin Big Grin Шефа на личен състав от вратата го посрещнал и му казва :
- Вие ли сте онзи без топките???
-Ми аз съм. смутено отговорил човека.
-Още утре започвате работа. Идвате в 10:30 !!!
- Ама как така, другите идват в 8:30, а аз в 10:30, не е ли малко неудобно.... - притеснил се човека.
-Виж сега, другите идват в 8:30 и си клатят топките до 10:30, а ти като си нямаш...
460 B18U
... Хора, обединявайте се! Вижте: нулата е нищо, но две нули вече значат нещо...
[Изображение: 16283]
Цитирай
Thanks given by:
kire написа:Прибира се един мъж в къщи и заварва жена си с друг в леглото.
Любовника:
Онзи ги разклатил, обаче, уви.... Ловеца бил точен. Разчуло се из града, че въпросния любовник е без топки и го изгонили от работа за морално разложение. Търсил тук, търсил там работа горкия човечец и накрая попаднал в ТЕЦ СОФИЯ Big Grin Big Grin Big Grin Шефа на личен състав от вратата го посрещнал и му казва :
- Вие ли сте онзи без топките???
-Ми аз съм. смутено отговорил човека.
-Още утре започвате работа. Идвате в 10:30 !!!
- Ама как така, другите идват в 8:30, а аз в 10:30, не е ли малко неудобно.... - притеснил се човека.
-Виж сега, другите идват в 8:30 и си клатят топките до 10:30, а ти като си нямаш...

Прикачени файлове Миниатюри

460 B18U
... Хора, обединявайте се! Вижте: нулата е нищо, но две нули вече значат нещо...
[Изображение: 16283]
Цитирай
Thanks given by:
- Тебе май не те бива много в секса, а? - казала девойката.
- Ти па как разбра за 30 секунди, ма? - казал пичът.
XC 70 '12/D5; 
C30 '07/2D
Цитирай
Thanks given by:
- Тебе май не те бива много в секса, а? - казала девойката.
- Ти па как разбра за 30 секунди, ма? - казал пичът.
XC 70 '12/D5; 
C30 '07/2D
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)