This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Малко вицове
- Келнер, какво пие русата дама в ъгъла?
- Скъпо, 32-годишно уиски, г-не?
- Аха... Поднесете и тогава три бучки лед от мен!
Volvo V70 2.5 T, 2008
Цитирай
Thanks given by:
Списание “Аз Жената” провело конкурс на тема: “Познаваме ли жените?”
Победител станал Петьо Иванов на 10 години.
Възмутен читател пише до редакцията:
– Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15 годишен познавам жените, а Вие дадохте наградата на някакво дете!
Отговарят му от редакцията:
– На първия въпрос от конкурса “Къде жените са най-къдрави?” Петьо е отговорил правилно – в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! На втория въпрос “Как се казва най-важния орган на жените?” Петьо пак е отговорил правилно – Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! И на третия въпрос “Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?” Петьо пак дава верен отговор – новия брой на списанието “Аз жената”. А Вие какво отговорихте? Благодаря, че не сте и нарисували!
Цитирай
Thanks given by:
Бе, какъв туристически сезон, бре хора! Кой нормален психически човек след два месецa семейна каторга ще планира и семейна почивка?
Цитирай
Thanks given by:
- Защо вицовете за блондинки са повече от вицовете за програмисти?
- Защото вицовете за блондинки ги разбират всички, освен блондинките, а вицовете за програмисти ги разбират само програмистите.
Цитирай
Thanks given by:
Усмивки от аптеката   Smile Shy Big Grin      
- Имате ли сапун Люх?…(Lux)
- Какви презервативи имате?
- Дюрекс, спортекс…
- А този синия какъв е?
- Дюрекс екстра.
- А каква му е екстрата?
- Дайте ми чай от копърка за бебе!
- Имате ли прахчета шаолин?
- Извинете, имате ли Некролог (Нитролонг)?
- Дайте ми 2 прахчета тубофло (терафлу се оказа че е)!
- Антракс продавате ли?Оказа се атаракс.
- Още вариациии на тема“Аспирин протект“-Аспирин проспект
- Наскоро обяснявах на една интелигентна на вид жена как да ползва капките за нос. Повторих и 3-4 пъти (по 2 капки 3 пъти дневно в носа). И знаете ли накрая какво ме попита?
- Ама пред ядене или след?!
- Една баба недоволна:
- Чадо, толкоз бърже ме оправи, че забравих какво друго трябваше да взема!
- Ябълков пектин от круша имате ли, че този ме запича?
- Имате ли гинко вин за окисление на мозъка??
- Крем „Здравец“
- Имате ли левкопласт с парцалче?
- Аналгин искам.
- Блистер или кутия?
- От по-хубавия.
- Господине, имате ли едно лекарство. .. Добре де, как се казваше  – дават му реклама – Стрийптийз с мед и лимон?
- Аулин какъв имате  – прахче или друго агрегатно състояние?
- Адски въглен имате ли?
- Имате ли зодиак за устни?-Накрая се разбра, че става дума за зовиракс. Имаше си и рецепта жената, но не си я даваше и си четеше от нея!
- Може ли Райд за комари.
- Да заповядайте, от синия.
- Ами този червен за какво е?
- За пълзящи е.
- Ами аз нямам пълзящи комари!
- Искам да питам този антибиотик мек, среден или силен ли е?
- Калиев смермаханат тинктура имате ли?
- Той е на кристали.
- Не е. От пчели е и е течен. (оказа се клеева тинктура)
- Имате ли РАЙХ (Райд) за пръскане?
- За летящи, или за пълзящи?
- За летящи бълхи!
- Ама те не скачат ли?
- Не, мойте летят!
- Една кутийка презервативи Дюрасел. (Duracell? Дюрекс?)
- Eдин аспирин узо, че ме цепи главата.
- Парацетамол на активия!
- Дай, едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика „Фъш“ ! (ефералган на таблетка от 500)
- Пациент от Карлово: Може ли едно за кръвно на „Паткафарма“.
- Каква сте такава аптека, да нямате син камък!
- Какво е разписанието на това хапче?
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185к.с. М66.
Цитирай
Thanks given by:
- Купете този прекрасен букет за жена си! - Не съм женен. - Тогава за любимата! - Нямам любима. - Купете го тогава от радост, че сте си осигурили толкова безгрижен живот!
Цитирай
Thanks given by:
Малко да повдигна темата:

Спирам на бензиностанцията и казвам: До горе... Влизам вътре и се обръщам към касиерката - "на 3-та колонка дизел, едно късо кафе и един сникърс. А тя натисна паник бутона. За 2 минути ГДБОП и ДАНС пристигнаха... вече 3 часа им обяснявам, че не пера пари... Уви всичко щеше да мине, но при обиска намериха в колата 2 кг. краставици и 4 бутилки олио...
Volvo S80, D5, 2007г.
Volvo S40, D5, 2006г.
Клубна карта № 00269
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)