The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Подсветка централна конзола Волво С80 2001

#1
Пичове, преди седмица сложих виртуален СД ченджър към оригиналното радио на волвото и след като сглобих обратно радиото забелязах, че половината от подсветката ми не работи.

   

разглобих отново всичко и извадих крушката на уж изгорялата част. Много търсих въпросните крушки и единственото, което успях да намеря беше само диотче, което да заменя на старото цокълче. Не ме изкефи тоя вариант щото цокълчетата са нагорели с времето и са пред разпад, ако някой някога е купувал такива диотчета много бих се радвал да сподели точно откъде бих могъл да си закупя нови (знам, че ги има в МОТОФОЕ, но там цената е извънземна, а на мен ми трябват може би всичките на брой). Странното е, че след като купих 1 диотче за проба и го монтирах обратно, забелязах, че вече изцяло умря цялата подсветка, което ми се стори много странно. Дали има нещо общо с монтирането на този виртуален сд ченджър се чудя, някъде бях чел, че ако монтираш такова устройство няма да ти работи подсветката, да но моята работеше частично преди да я разглобя и пробвам да сменя изгорялата крушка? Възможно ли е нещо да дава накъсо и да е изгорило всичките крушки или пък съм наранил при процеса на разглабяне някоя платка? Дали има бушони, които мога да проверя за подсветката и кои точно са те?

   
   

Ако някой може да даде малко акъл.
Благодаря предварително
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)