The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Някой ползвал ли е iCarsoft i906

#11
Ignat40 Wrote:Е кажи къде да я сложа? Няма отделна тема за електроника НЕсвързана с кар аудио. Тази ми се стори най-близо.
А за второто си прав, то като гледам интензитета на писане на мнения, май само ти остана тук Wink
Брей, чуствам се поласкан. Така написано звучи, все едно си го писал само заради мен. :mrgreen: Big Grin

Ignat40 Wrote:---
Какво имаш предвид под "достъпна фабричната диагностика"?


VIDA и DICE, върши чудесна работа. И това е причината да не си харча парите за други щуротии. Wink
Цената най вероятно е същата, ако не и по-ниска в сравнение с това което си купил.
Reply

#12
bg_tiger1978 Wrote:Нищо, говори наизуст за Вида плюс Дайса, без да е загледал по-сериозно, какви за ти съображенията относно нейното ползване. Иначе за писането причините са комплексни, като отлив на хора, наличие на фейс /където си публикувал същото/ или като никой не се е сблъсквал съответно няма мнение, фактори да искаш.


Гледал съм го това(представяш ли си... Confusedhock: ) преди много време и реших, че е по-добре VIDA, от колкото това чудо. Да можеш да гледаш една камара параметри, но това можеш да го правиш и с прост ODB-Bluetooth и програма на телефона. Даже и кабели няма да се мотат из колата. Wink Като сложиш и цената... прави това чудо напълно безмисленно за купуване.
VIDA и DICE, както ти е известно може да прави мноооого повече неща от това.

Въпрос на избор. А не на словоблудстване. Wink
Reply

#13
Представям си, как четеш повърхностно, не се говори за джаджата, а за предимствата и пред Вида и Дайс, т.е, Огнян иска да няма лаптопи в колата, да си стои в жабката и т.н. Т.е. той обяснява защо предпочита това, пред Вида, а ти си му говориш за оригинална диагностика Вида. Нека ме поправи автора, но аз си мисля, че той е добре запознат с характеристиките на Видата плюс Дайса и за това попита, дали това си заслужава от гледна точна на другите предимства.
V90 97 200hp
S60 AWD 15 249hp
144 70 82hp
--------------------
     EX
V70AWD 97 193hp
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp
Reply

#14
След като, няма начин да знаеш, какво и как съм прочел, и как съм го прочел, и каквз информация имам за едното и за другото...
Изказaл съм си мнението по въпроса с устройството, без да ползвам квалификации и изводи към никого и продължавам да не разбирам какви са тези квалификации и изводи по мой адрес...
Reply

#15
Няма квалификации, много се впрягаш нещо, след като си чел, се върни и препрочети всички мнения, ако всичко ти се вижда ОК, дерзай, със стена, жена и радио не се спори.
V90 97 200hp
S60 AWD 15 249hp
144 70 82hp
--------------------
     EX
V70AWD 97 193hp
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp
Reply

#16
bg_tiger1978 Wrote:Няма квалификации, много се впрягаш нещо, след като си чел, се върни и препрочети всички мнения, ако всичко ти се вижда ОК, дерзай, със стена, жена и радио не се спори.

Нямам желание да продължавам, нататък. Кой каквито иска квалификации, стени, радия и др. такива, щом на някой не му е необходимо друго мнение, то може да го каже по много по приличен начин.
За мен темата приключи!!!
Reply

#17
Колеги, моля Ви не се карайте! И двамата сте прави. (колкото и да чудно)

bg_tiger1978 Ме е разбрал чудесно.
Не съм искал да сравнявам дали тази джажа, е по-добра от Дайс-а. Ясно е, че не. Просто исках да имам нещо компактно в колата, което да използвам при нужда.
На Вели мисля преди време му разбиха колата, точно защото Дайса с лаптопа постоянно му седяха вътре. И естествено са търсили лаптопа.
Аз пък още като купих колата, дроселовата клапа даде фира като бях далеч от София и единствения начин беше, някой да ми изтрие грешката и да не гася колата, докато не стигна до МП Люлин.
Съответно загубих два дена да намеря човек с диагностика. Още тогава, пича дето ми помогна се "пошегува", че трябва да си държа в колата устройство за диагностика триене на грешки.
Исках да е нещо "марково", защото в нета е пълно с такива блутут букси (Дън Сяо Пин), обаче не е ясно точно каква работа вършат. (Освен това изискват телефон, който може и да не е наличен в конкретния момент.)
За iCarsoft-a има доста отзиви по чуждите форуми и все положителни. Затова се спрях точно на него.
Въпросната джажа струва 120 евро като нова и действително си е скъпичка. Аз обаче си намерих, на практика нова (с лепенката на екрана) за 50 евро, така че за мен си заслужава.

Tisho пък е прав, че Дайса е по-добър почти във всяко отношение. Ако имам някаква критика към него, е за това, че можеше да каже, че има други компактни варианти преди, а не след като си я купих.
------
Иначе не съм се отказал да си купя и Вида Дайс. Единственото, което ме спира е, че не знам от къде да си купя "истинска" и да съм сигурен че ще работи както трябва.
Пак от Вели разбрах, че е имало проблеми с диагностики поръчвани от Китай, че даже филмчета е записвал на китаеца, за да мине рекламацията.
Да чакам Н на брой месеци, за да дойде, после ако нещо не е на ред, да я пращам обратно и после още Н брой месеци чакане ... не е за мен.
От друга страна в Ибай има много предложения, обаче ми е трудно да преценя, кои са "истински", а кои "измислени". Вече се опарих на два пъти с китайски търговци в Ибей. Едните пишат, че имат стоката, обаче в действителност я нямат и се почва една преписка, едно връщане на пари... Друг пък уж в УК, ама стоката я пращат от Китай. Пък взе, че се загуби по пътя и така 3 месеца докато ми върнат парите...
-------
В заключение:
Действително темата не е за сравняване с професионално устройство (ясно е, че няма база за сравнение), а за намиране на компактна алтернатива.
Reply

#18
Това като компактна алтернатива е перфектно и аз го имам и го ползвам особенно когато се налага да свалиш медийния панел със icm и другите му глупости след задъшжителната грешка след това се трие за секунди и няма лаптопи и кабеляци. Удобно и практично
[Image: ab283212.gif]

Volvo For Life - Keep Walking
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)