The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнение за Volvo S80

#1
Колеги, здравейте! Някой случайно да има наблюдения над тази обява  https://m.cars.bg/offer/c2926324 . Колата се продава от Мото Пфое. Обсъждана, ли е или ако някой лично я е гледаа или има някакво мнение ще де радвам да го сподели. Благодаря.
Reply

#2
Току що се връщам от оглед! Външно състояние - убита от каране, скъсани салони, шит некадърно волан, насокоми във фаровете, ръжди по калници и врати! И най - якото е, че не можете да я закачите на компютър, а само да се доворите на документи, които ви копират за актуалното състояние на двигателя и другите системи. Гуми за незабавна смяна. Това, че няма гражданска, винетка и е за пълно обслужване не го коментирам. Да кажем, че е нормално. А, забрави, че няма и дясно странично огледало. Или по - скоро е там, ама цялото е ръждясало и не де вижда нищо, т.е. няма го! Big Grin
Reply

#3
И с тези 136hp дизел... ще е голяма трагедия да се кара.
Това стои от много време по обявите, ако ставаше за нещо щеше да си е намерило собственик много бързо.
Ръждите по калниците и вратите пък издават некадърно направен ремонт след птп.
Reply

#4
Интересно, че VOLVO SELECT се води проверена програма за употребявани автомобили. Гарантира се вид и поддръжка на автомобила, като се дава 12/24 месеца гаранция. Но важи за автомобили под 5 години и под 100 000 километра. Как 10 годишен автомобил на 250 000 влиза в тази категория е мистерия... Или по-скоро МП използват това и плякат Select и Premium Select на каквото им падне (гледам и пежа и фордове влизат) само и само да се продава.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)