Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo c30 проблем с радиото
#1
Колеги, търсих подобна тема навсякъде и нищо не открих. Та директно към проблема! От 2 седмици забелязвам нещо много странно с радиото. Вкарвам ключа и въртя на първо положение - радиото тръгва - всичко ОК. Въртя ключа още един път и започват леки смущения в сигнала. След като запаля обаче радиото почти изчезва. Този проблем го има с доста от станциите. Преди не беше така, даже доста честоти хващах! Настройките не съм ги пипал, поради простата причина, че нищо не им разбирам. Та ако някой е имал подобен проблем и знае нещо за настройките - ще се радвам да помогнете.
Цитирай
Thanks given by:
#2
(10-25-2019, 04:56 PM)Borisovv написа: Колеги, търсих подобна тема навсякъде и нищо не открих. Та директно към проблема! От 2 седмици забелязвам нещо много странно с радиото. Вкарвам ключа и въртя на първо положение - радиото тръгва - всичко ОК. Въртя ключа още един път и започват леки смущения в сигнала. След като запаля обаче радиото почти изчезва. Този проблем го има с доста от станциите. Преди не беше така, даже доста честоти хващах! Настройките не съм ги пипал, поради простата причина, че нищо не им разбирам. Та ако някой е имал подобен проблем и знае нещо за настройките - ще се радвам да помогнете.
По ред на номерата:
Скапал се тунер, дълбоко-китайски ксенон във фаровете, дълбоко-китайски зарядно за телефон, LED крушки и т. н доработки.
Ако колата е бензинова също може и някоя свещ, бобини.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Цитирай
Thanks given by:
#3
Благодаря за бързия отговор, но единственото, което имам от тези неща е фабричен ксенон. Колата е 2.0d. Продължавам да търся проблема.
Цитирай
Thanks given by:
#4
(10-26-2019, 07:24 AM)Borisovv написа: Благодаря за бързия отговор, но единственото, което имам от тези неща е фабричен ксенон. Колата е 2.0d. Продължавам да търся проблема.
С изключени фарове има ли радио?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Цитирай
Thanks given by:
#5
Ами положението с изключени фарова и с пуснати е едно и също. Днес пак ми направи впечатление, че на първата степен като врътна ключа радиото звучи перфектно и кристално. На втората степен се появяват някакви слаби шумове, но след като запаля вече започва гадния ужасен шум и пращене.
Цитирай
Thanks given by:


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)