The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S60 t5 awd автоматик - за какво да внимавам?

#1
Здравейте,

Нов съм във форума. Запознах се с правилата за съставяне на тема и разгледах с търсачката, но не открих подобна тема, макар че най-вероятно все някой някога е задал такъв въпрос. За което моля да бъда извинен за дублирането.

По същество - гледах Волво s60 t5 awd 2002 автоматик и скоро ще го гледам пак и ми се щеше да получа съвети за какво да внимавам. Не искам да попадам в ситуация на скъп ремонт.

По принцип си търсех ръчка в диапазона 20002 - 2005. По възможност t5 200/210 коня. За автоматикът просто не съм сигурен. Вече карах колата веднъж и честно казано ми се стори малко мудна за кола 200 коня. Освен това като я изпънах като че ли имаше една идея по-дълго замисляне при смяната на предавките. Следващият път ще се кача с нея на магистралата, за дс я пробвам, понеже карам основно извънградско и търся динамика.

И така. Ако имате мнения, съвети, препоръки, ще съм Ви повече от задължен. 

Честита Коледа и всичко най за вас и семействата Ви!
Reply

#2
Съветът ми е - продължавай да търсиш ръчка. Автомата от тези години (13 - 15) не е най-надеждния, ако не си сигурен в поддръжката му от предния собственик, може да влезеш в скъпи приключения.
Volvo V 40 TD 98
Volvo S60 2.4D
Reply

#3
Благодаря за отговора. Иначе да и аз съм на това мнение, но за съжаление от тези коли няма чак такова голямо предлагане. Ако тая е читава...
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)