The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
добавки

#1
Smile 
Искам да попитам криели опасност използването на добавка за почистване на горивната система. Купих една опаковка PRO TEC COMMON RAIL CLEAN &PROTECT и съм намислил като ми се открие дълъг път да изгоря един резервоар с тази добавка но ми се върти в главата да не вземе да стане някой сакътлък затова реших да попитам за възможните рискове .
За нафтата винаги ползвам добавка и определено съм доволен но такава за почистване не съм използвал. То първо трябваше да питам и тогава да я купувам ама здраве да е ...
Reply

#2
Аз все си мисля, че БГ нафтата износва дюзите не ги запушва та да трябва да се "чистят" с добавки. Ако са се скапали няма добавка, която да ги върне към живот. Ремонт си трябва.
VOLVO Т4 - ex
VOLVO XC 70
VOLVO C 30
Reply

#3
Същата добавка съм слагал на жената на колата 1,6хди в минимално количество нафта 5-6 литра. След като я изгоря почти до края заредих и от тогава двигателя подобри работата си. Не и се плаши и слагай смело.
Reply

#4
Продукта е направен да помага, не да вреди. Когато човек пие лекатства ги пие за да му помогнат и с добавките при колите е така.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)