The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Историята по изграждане на най бързото Volvo в БГ.

#11
(04-29-2020, 08:04 AM)iago Wrote:
(04-29-2020, 06:14 AM)darin velev Wrote: . . .

 Само ще те посъветвам да се въздържаш от реплики като "най-бързото в България", все пак не е 800 коня на гуми и моля те, не наричай Mega-та "уникален спортен компютър". 


Нищо чудно да е най бързото. Cool

_________________

Не обръщайте темата на заяждане от сорта "що си сложил това", защо онова... Историята показва, че до нищо добро не довежда това.
Reply

#12
Както и да е, изобщо не се заяждам. Мисля, че дадох да се разбере, че колата много ме кефи. По g-tech какво време дава на 1/4 миля?  Rolleyes
4.4.. there is no replacement for displacement!
Reply

#13
(04-29-2020, 06:14 AM)darin velev Wrote: Поздравления колега за хвърлените пари.но явно ги и маш доста в  излишък понеже за мен това са пари на вятъра.За мен си и избрал съвсем неподходящо купе и с него едва ли това ще е най-бързото Волво тези показания от 4.3сек.до 100км/ч.си залагам главата че с предно само нема да ги постигнеш.Трябваше да се ориентираш към купето S/V40 T4 доста е по-лекичко и аеродинамично.Познавам хора с такива Т4ки за който залагам няколко каси бири че ще ти скъсат г.....зо и на ускорение и на макс.скорост летящ старт на каквото дисциплина кажеш с тази щайга  .Та само исках да ти кажа можеш само да си мечтаеш и верваш сам че твойто е и ще бъде най-бързото Волво. В момента в София даже има една такава Т4 на 500к.с. е.  ПОЗДРАВИ! Smile

Привет колега!Както написах в началото на поста,тази кола се прави с участието на Приятели и най вече спонсори(от към финансова страна).Отдавнане ходя по к.ви и съм спестил достатъчо.
Ще Ти спомена само за Q8 Racing tim,които точно с това купе и двулитров атмосферен двигател,правят 80 подиума в BBTC(от 94 та до 98 година).
Относно залозите Ти,няма как да се навия с бюджета който имам,да правя улични гонки,за две каси бира,с Волва,които имат съмнителна история.
Нека да заповядата на пистата,та да ги пробваме тея Т4 и Т5,дето ще ми гледат саде г...зо.
И запомни едно.Конете не правят развъртането,ускорението и издръжливостта на един автомобил.Има си и други чалъми,с по малко коне,да изкараш повече скорост.

Поздрави и докато не си направиш сответните изводи,Те моля повече да не пишеш глупости.
Имам три Шампионски Титли в БГ,при това в официални състезания към БФАС.За други Волва по пистите не съм чувал,както и за техни официални постижения.
Нека говорят,а ние ще правим каквото трябва и каквото е редно.
Шампион за сезон 2011-2012 с Volvo S60 D5- Шампионат по издръжливост на пилоти и автомибили
Шампион към БФАС 2014 с Volvo 480 ES - Шампионат по издръжливост на пилоти и автомобили
Reply

#14
Поздравление и адмираций за положения труд и резолтати! Само напред!!!  P.S. Като гледам,не съм влизал в Форума 5 години...,но старата любов ръжда не хваща...
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)