The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка на автомобил от Швеция

#1
Здравейте! След няколко месеца отивам в Швеция за около 1 месец по дейност свързана с професията ми. Като цяло ще разполагам с не малко свободно време и се замислих, дали не е добра идея, да взема кола от там и да я докарам на ход. Най-вече търся ХС60. Според бюджетът ми - нещо между 2008-9 до 2014-5 година. Техническа грамотност имам и съм наясно какво да гледам по една кола и какво да питам. Не, че това е гаранция да не ме излъжат и върнат в първи клас, но както и да е. Доста неща проучих - сайтове за автомобили, сайтове за проверка по номера на рамата, че и по регистрационен номер можело, даже някъде излизали имената на собствениците от преди. Не са много хората, които са докарали кола от Швеция, но поне коментарите, които видях, бяха все положителни. Пак е доста субективно, но разчитам на това, да взема колата от швед, не от балканец, турчин, арабин и т.н., надявайки се, че шведът е карал по-културно и я е пазил и поне няма да скрие много неща, които куцат по автомобила. 
Вие какво бихте споделили по въпроса? Заслужава ли си? Също така не ми стана много ясно, ако например харесам автомобил и реша да го купувам, как се процедира? Как става самата покупко-продажба, прехвърлянето на мое име, някаква застраховка трябва ли да направя докато я докарам до България? Транзитни номера ли се слагат или карам с шведските до регистрацията и в България? Ще съм благодарен на коментарите ви!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)