The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добавки в нафтата

#31
Здравейте! 4години карах Форд дизел,и сипвах нафта от туби.Слагах добавка на Хелиос за зимата,и никога за тези години не ми е замръзвала нафтата.Спомням си първата зима,температурата падна под -20.Сега ще видя с Волвото как ще е.
VOLVO V40 1.9D 1999
Reply

#32
Зачетох се в спецификацията на колата във Вадис и се оказа, че има нагревател на горивния филтър... За по старите модели не знам, но това е супер екстра.
Reply

#33
Ами и аз имам подгряване,макар колата да е 97г.А за добавките-сипах една на Лики моли за почистване на горивната система и сега колата е доста по пъргава и работи по добре.Падна ми и разхода с около половин литър. Big Grin
Reply

#34
Здравейте! Разгледах теста на нафтите, ама нещо нищо не разбрах. Аз съм технически неграмотен :oops: и ако може някой който разбира от тия работи да каже от коя бензинджийница да си зареждам. В момента съм клиент на Лукойл, но пък сутрин като паля и форсирам виждам пушек в огледалото.
И още нещо. Карам V40, 1.9 TD, 98 година. Той има ли такива екстри като подгревател в горивния филтър или има някъде другаде. Ако може не ме препращайте към вадис, щот от езиците разбирам само телешкия пане (с бяло винце.... мляс, мляс)
Reply

#35
нафтата навсякъде ни е буклук да ти кажа. и почти всичката нафта идва от едно и също място Нефтохим или по ново му Лукойл. а това изпушване е нормално при рязко подаване на газ. чат пат изкарвай колата на магистрала да се поздуха, ако е караш в предимно градски условия.
Reply

#36
е то може и в града да я поиздухва, с повечко обороти и скоростни отсечки. иначе за нафтата подкрепям, разликата е може би в добавките, която всяка бензиностанция си слага. няма марка няма верига. на моя двигател лукоил около пловдив не му понася :? :roll: Sad
Reply

#37
И аз съм имал много главоболия с един Нисан Примера 2.0 тд,постоянно ми се налагаше да чистя дюзи. :?
Reply

#38
pachopacho Wrote:Еми аз си сипвам само Алпин, но ми беше интересно дали пък няма някакви добавки за подобрение работата на двигателя. Странното е че всеки път като сипвам една и съща нафта, колата се държи по различен начин, разхода е различен .... :oops:


В Проспийд имат добавка и за Common rail diesel но дали е добра може би трябва да се пита на място.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.prospeed.bg/bg/product/4408" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.prospeed.bg/bg/product/4408</a><!-- m -->

П.П

Ако намериш разбира се офиса на Проспийд защото аз в 2 поредни дни ходих да ги търся със gps и разпечатка от БГ Мапс и не ги намерих.Взех си добавка от най близкия Радиал те са дилър на продуктите им :?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)