The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Да сте сменяли ос на чистачка?

#1
Щото ми се построши, малко, не съвсем, ама и това ще стане.
Reply

#2
устройството на чистачките вече го знам наизус и демонтаж и монтаж правя с вързана дясна ръка. та в този аспект на мислите как ще ти се потроши металната ос, нещо не мога да си го представя. от едната външна страна има конусообразен шлиц и на него се слага рамото на чистачката затегнато с гайка. отвътре при моторчето има запресовано малко зъбно колело дето го движи еднин зъбен гребен. по скоро ще се изтърбуши моторчето с чарколяците около него отколкото да стане нещо на металната ос. дай малко разяснения, а ако качиш някоя снимка на проблема може да измислим нещо. иначе разглобяването не е голяма философия - първия път малко се притесних щото се сваля фара и мигача. но после сам си разглобих стъкларията, свалих механизма и сглобих от другата страна. бях качвал снимки на механизмите но не помня в коя тема. потърси ги по моите писания - нещо за чистачките на фаровете беше темата. много бих искал да знам как ще се сдобиеш с ос щото аз от сума време търся зъбното гребенче дето я върти.
VOLVO S40 1998 100kW (140к.с.) 5 MANUAL 183Nm минало
VOLVO S60 D5 2006 136kW (185к.с.) 6 MANUAL 400Nm минало
VOLVO XC60 2013 158kW (215к.с.) 6 AUTOMATIC 440Nm настояще
VOLVO бъдещето е неизвестно...
Reply

#3
sasho_s40 Wrote:устройството на чистачките вече го знам наизус и демонтаж и монтаж правя с вързана дясна ръка. та в този аспект на мислите как ще ти се потроши металната ос, нещо не мога да си го представя. от едната външна страна има конусообразен шлиц и на него се слага рамото на чистачката затегнато с гайка. отвътре при моторчето има запресовано малко зъбно колело дето го движи еднин зъбен гребен. по скоро ще се изтърбуши моторчето с чарколяците около него отколкото да стане нещо на металната ос. дай малко разяснения, а ако качиш някоя снимка на проблема може да измислим нещо. иначе разглобяването не е голяма философия - първия път малко се притесних щото се сваля фара и мигача. но после сам си разглобих стъкларията, свалих механизма и сглобих от другата страна. бях качвал снимки на механизмите но не помня в коя тема. потърси ги по моите писания - нещо за чистачките на фаровете беше темата. много бих искал да знам как ще се сдобиеш с ос щото аз от сума време търся зъбното гребенче дето я върти.

А бе ясно, ама иде реч за чистачката на предното стъкло.
Reply

#4
Тъй де, за предното стъкло става въпрос, как така ще строшиш рамото, акъла не ми го побира. Изхода е или от морга или свалиш твоята и при майстор за точкова заварка или с телоподаващ апарат+малко на шмиргела и боя...
Всеки ден, започващ с над 300 коня под капака е добър Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)