The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Фокуси с мигача :)

#1
Здравейте, страна работа ми се случи с левия мигач не работи Smile обаче от време на време работи Smile Успях да установя как става този номер. Както си караш включваш левия мигач и при натискането на спирачката мигача спира да работи, пускам спирачката и хоп пак започва да работи Smile . Тези дни мисля да се пробвам да разгадя загатката ама ако някой вече я е разгадавал нека пише Smile не и се иска да откривам топлата вода Smile
Reply

#2
navlek3 Wrote:Здравейте, страна работа ми се случи с левия мигач не работи Smile обаче от време на време работи Smile Успях да установя как става този номер. Както си караш включваш левия мигач и при натискането на спирачката мигача спира да работи, пускам спирачката и хоп пак започва да работи Smile . Тези дни мисля да се пробвам да разгадя загатката ама ако някой вече я е разгадавал нека пише Smile не и се иска да откривам топлата вода Smile
Колега незнам за точно 480,но според мен проблемът ти е в платката на стопа :!: Най-вероятно пистите на платката са клеясали и дават на късо.Ремонта е следния:вадиш платката,почистваш леко пистите със шкурка и напръскваш с контактен спрей и трябва да се оправи.
П.П.На бащами Астрата правише същите номера,но при него се оказа,че е малко по-различен проблема.Беше се разтопила платката,но да се надяваме при теб да горния вариант :wink:
Reply

#3
Благодаря, ще пробвам първо това Big Grin
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)