The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
R.I.P

#11
Стига с тая война вече Sad Ужас. Животът е един и всички искаме да го живеем!!
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Reply

#12
Mishell Wrote:Стига с тая война вече Sad Ужас. Животът е един и всички искаме да го живеем!!

Абе донякаде е така стига сме говорили гадни работи по добре да си заровим главите като щрауси, и да се надяваме, че някой малумник няма да ни отнесе и нас(както и на мен вече ми се случи - за щастие се разминах със смачкани тенекии и един месец без кола)...
По мои наблюдения каквито и кампании да се правят ефекта е никакъв. Докато наказанията за нарушенията не станат от тип-а: минал на червено - 10 тояги на голо на централния площад... и т.н. едва ли ще има някаква полужителна промяна. Ще си четем статистиките и ще си пишем в форумите и... ще пълним гробищата...
Cry
Reply

#13
Информацията, която излиза по медиите е на принципа "на час по лъжичка" и е все по-отдалечаваща се от първоначално обявената. Оказва се/засега/, че в пежото са пътували двама полицаи от отрезвителното в Пловдив , съпругата на единия и детето им. Пежото е излизало от аварийната лента/явно под по-голям ъгъл/ и тогава е нацелено от волвото. Това, че шофьора на волвото не е задържан при тази трагедия означава само, че не са го намерили за виновен. Работата си е направо "пази Боже", да не се случва на никого, но във форумите всички са настръхнали срещу водача на волвото и мисълта им тече в посоката-щом е с волво, значи е богат и затова се е "оправил" и не са го задържали, а всеки от вас горе-долу знае колко струва едно S40 на старо. Пази Боже!!!
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#14
ужас... по леко с газта и това е.....

колкото до катастрофата.. е на това попаднах..

"Волвото се е движело в колона с други роднини в предна кола - ауди, на около 50-80м една от друга. До колкото разбрах в пежото е имало млад шофьор с придружител - възрастен и още 2-ма пасажери. При потегляне от аварийната лента от пежото са видяли идващото ауди и са го пропуснали, НО не са видяли сребристото волво на фона на същия цвят на мантинелите. Продружителят на младия шофьор, няма същата видимост, както шофьора и реално са пропуснали да видят идващото волво веднага след аудито!"
Reply

#15
Много гаден късмет е това ако е вярно.
То 40 ката и с 100 до си е карала при такова изнасяне на Пежото няма как да спре. И колкото и леко да го е подпряла при тая газова бутилка отзад ... абе да не дава господ пак казвам! А че е имало и ще има такива ужасии - няма как да спрат, нали разбирате.
Reply

#16
Кошмар!

Дори да нямаме изпреварване от аварийната лента, всеки от нас вижда редовно такива изпълнения по Тракия, Хемус, към Благоевград. Все ще се намери някой малоумник с по 180-200 като не може да изпревари отляво, да си слаломира като на ски спускане! А магистралите ни не са аутобаните по немско и никога няма да бъдат :!:

Войната по пътищата няма да спре докато не се появят наистина супер строги наказания, които да не пропускат никого. Отнася се и за магистралите и за идиотските ни пътища като в София. И петорно да се увеличат патрулките този ужас няма да приключи. Защото на мнозина не им пука докато не се случи нещастието .. а тогава вече е късно.

Утре пътуваме две коли към Търново. Освен да се моля всички да стигнем живи и здрави :!: :?:

Мир над праха на жертвите!
Reply

#17
Хаха..днес бях на магистралата Пловдив - Пазарджик..ей за първи път в живота си видях това, което го бях гледал само по филмите. Чува се звукът: "Фиу" и минава Ауди Ку 5 със 210 км в час и си казваш на ум: "Тоя е хванал бързия влак за Космоса" ... Мисля, че има доста факти, които казват, че колкото и да биеш българина, той си е все същото говедо..затова дайте да направим по 4 пътни ленти за едното платно за движение и четири за другото и да се самоубиват колкото искат..германците нямат ограничение на скоростта за аутобаните..и искаха да ги ограничават не заради катастрофите ами заради вредните емисии...хахахаха..а иначе..жалко за загиналите..жалко, че по пътя е осеяно с паметници на младежи..но все пак мислете. Ограниченията не са сложени, за да се стреля по знаците с въздушна пушка. Мисля, че си заслужава да се пристигне с 30 мин закъснение, отколкото да пристигнеш с 30 мин по-рано в ковчега..спор няма..


Attached Files
.pdf   xc90-owners-manual-my05-en-tp7574.pdf (Size: 7.73 MB / Downloads: 2)
.pdf   xc90-owners-manual-my05-en-tp7574.pdf (Size: 7.73 MB / Downloads: 2)
I ROLL
VOLVO 740 2.0 163 h.p. B200ET 1985
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)