The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с двигателя!!!! ПОМОЩ

#1
Колеги имам VOLVO V40 1,9D 2002г.
Съвсем на скоро от два-три дни се появи един проблем, колата гасне когато е на малки обороти ( почва да променя оборотите от500 до 800 или гасне) а когато е в движение (на скорост) няма пробле и си върви и в един момент когато натисна съединителя да я пусна по енерция -изгасва но не всеки път. Също другото странно нещо е че когато и подам гас до 1200-1300оборота и задържа това положение на педала почва да мени оборотите от 1100 до1400 и сега незнам какво да правя, ще я карам във волво в люлин но чак другата седмица.
Някои знаели от какво се получава ??????????????????????????????????????????? :roll: :roll: :roll:
Reply

#2
Здравей,
Щом си решил да я караш в МП - Люлин, най-добре първо звънни на Роби. Той работи там и може най-точно да те насочи за проблема... :wink:
За повече информация и контакт с Роби виж тук
Vovlo V40 2001 1.9Di 115Hp
Reply

#3
Колега не винаги е най добрия вариянт мото пфое.Явно не си чел достатачно и като си решил,че мото твое ще ти реши проблемите ходи си там и после като всички други ще се оплакваш как нищо неса направили а и много пари са ти взели.Но дано да ти оправят колата на нормална цена и да си доволен.
Reply

#4
galin dizela Wrote:Колега не винаги е най добрия вариянт мото пфое.Явно не си чел достатачно и като си решил,че мото твое ще ти реши проблемите ходи си там и после като всички други ще се оплакваш как нищо неса направили а и много пари са ти взели.Но дано да ти оправят колата на нормална цена и да си доволен.

Колега аз съм от вчера в този форум, прав си че не съм чел достатъчно -но моляте дая съвет какво да правя, или каде да я закарам щом МП са толкова зле???????????????????????????????????????????
Reply

#5
Първо отиди в дизел сервиз да видят проблема. Със сигурност ще ти струва НЯКОЛКО пъти по- евтино, отколкото в МП. В същия този раздел на форума има указани един- два сервиза за дизели. Не съм от София, но от други колеги знам, че Галин Дизела е добър майстор. Потърси в другите теми от този форум информация.
Reply

#6
milenhr Wrote:Първо отиди в дизел сервиз да видят проблема. Със сигурност ще ти струва НЯКОЛКО пъти по- евтино, отколкото в МП. В същия този раздел на форума има указани един- два сервиза за дизели. Не съм от София, но от други колеги знам, че Галин Дизела е добър майстор. Потърси в другите теми от този форум информация.
Мерси колега, невярвах че МП може да е толкова зле!!!!!!!
Reply

#7
В Мото Пфое едно, че са главорези, и пак не се знае дали ще оправят проблема.
За това milenhr е прав, свържи се с Галин на ЛС и виж дали ще може да ти съдейства по някакъв начин... :wink:
Vovlo V40 2001 1.9Di 115Hp
Reply

#8
имам 1.9 тд 97 година имах сащия проблем само че пушеше бяло и понякога ми светваше и ландата оказа се от датчика на помпата беше изгорял откачих го и ся варви с повече аванс но варви добре , пробваи да откачиш буксата и виж дали ще се оправи
Reply

#9
Icetu Wrote:имам 1.9 тд 97 година имах сащия проблем само че пушеше бяло и понякога ми светваше и ландата оказа се от датчика на помпата беше изгорял откачих го и ся варви с повече аванс но варви добре , пробваи да откачиш буксата и виж дали ще се оправи

Колега моята кола е, с коренно различен двигател от твоята, и ако дръпна датчика-(GAME OVER) :!: :!: :!:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)