The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VOLVO 460 1.8 TURBO 1996

#1
Здрасти,

харесах си едно волво за на пръв поглед смешна цена. 1500-1600 лв на горубляне. Двигателя е чист и спретнат. има серво и хубави джанти. има нов акумулатор и като цяло е доста запазена. багажника беше доста мокър(четох някъде че има проблем с гумените уплътнения). Другото е, че е с предно, ама ще го преживея.

оттам и логичния ми въпрос към вас които сте в час с нещата. ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЕВТИНО?(забелязах че в мобилето тия коли вървят най често между хиляда и две хиляди лева.)


има ли уловка или да ходя да го взимам.

мерси и весели празници на всички
Reply

#2
Колега по принцип Волво е доста непродаваема и неоценена кола в България. От там и съответно цената следва да е малко по-ниска за да се продаде конкретния автомобил(модел). За кола 2-ра ръка никой неможе да ти гарантира че всичко ще е ОК по нея. Затова отивай гледай на място ако е необходимо майстор си заведи при огледа. За теча в багажника най-често може да е недобро уплътнение на стопа, багажника или от антента но както си разбрал почти при всички модели го има това явление - малко силикон и си готов. Аз лично за тези пари такъв клас автомобил по добър едва ли ще се намери. Мотора е пъргав и ако всичко е наред с него няма да усетиш липса на мощ - поне такова е мнението и на други колеги. Използвай търсачката. Успех Big Grin
Reply

#3
вземай сядай и карай.и най вече се кефи на прекрасната возия.сигурен ли си че е 1.8 турбо.защото моето 440 1.7 турбо.ще видиш какъв самолет е
Reply

#4
мерси за мненията.

най ме интересува двигателя. колко харчи 1.8 турбото бензин на градско? може ли да се кара спокойно на ниски обороти и да харчи по малко.

вярно е че не може да имам претенций за тия пари. единствено не искам да се набутам с много пари за бензин.

странно е, че не намирам засега двигател от 96 година който е 1.8 турбо.
Reply

#5
И аз се зачудих за такъв двигател.Доколкото знам дори Рено нямат такъв.При тях е 1.4 и 1.7 турбото,но....всичко е възможно!
Всичко е възможно!
[Image: ab237368.gif]
раскрутка сайтов
Reply

#6
да, май ме е подвел тоя тип на горубляне. Явно мотора е 1.7. дано да не харчи много.
Reply

#7
Има 1.7 турбо което е фабрично блока е на рено най-малкото което е като ти отвори капака на колекторите си го пише вътре си има прибор за налягането на турбината :wink:
Reply

#8
1. няма мотор на рено или на волво които да е 1.8 турбо !!!!! :!:
2.не очаквай никва икономия от този двигател градско ти стига до 25/100 или средно ще ти кажа ,че харчи от порядака на 8-9/100 извън градско това при нормално шофиране или 12-15/100 градко успех Smile
Четеш на някой коментарите, гледаш му профила и си викаш..."Тоя... няма начин щъркела да не го е изпускал".
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)