The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Авто каталог

#1
Колеги, пущам един сайт, авто каталог.
За начало ще има технически характеристики и снимки на почти всички модели и марки коли.
В бъдеще мисля да пусна и ремонтни характеристики, както и норми по спецификация за голяма част от моделите и марките коли.
В сайта, като се отвори конкретен модел автомобил, в лявата колона има линк "Редактирай данните за тази кола".
От там можете да редактирате данните за конкретен автомобил. Ще бъдат проверявани и после замествани на мястото на съществуващите данни.
Можете да добавяте и несъществуващи модели от линка в ляво "Добави данни за автомобил".
Предаварителни благодарности на всеки включил се в промяната на сайта!

#2
Хубав сайт ще дойде Big Grin .Ако се развива в бъдеще може да бъде доста послезен.
П.П.Направих няколко промени Big Grin
Volvo V40 1997г. 2.0 - EX
Volvo 850 1994г. 2.0 - EX
Honda Accord 2004г. 2.2 i-CTDI - EX
VW Touareg 2005г. 2.5 TDI - EX
Opel Astra 1994г. 1.6 - EX
Nissan Almera N16 2004г. 1.5 QG15, - Now
VW Passat 2006г. 2.0 TDI - Now
Ford Mondeo 2004г. 2.0 - Now

#3
Колега, нищо лично, но сайтът ти не ми хареса. Едно е да публикуваш непълна, но съвсем друго е да публикуваш невярна информация. Незнам какви източници си ползвал, дали Аутодата, дали някакви руски или други там сайтове, но специално що се отнася до няколкото модела на Волво, които аз прегледах, да ти кажа не видях почти нищо вярно, като информация, а със сигурност не бих се хванал да ги променям. Приветствам идеята да има такъв сайт, но направо не мога да си представя, как би могъл да се намери човек или група от хора, които да съберат толкова много ВЯРНА информация за всичките тези модели автомобили. Ти естествено си оставил възможността всеки да прави някакви промени, каквито сам намери за добре, но да речем аз, който нищо не разбирам от Пежо например, реша да се допитам до твоя сайт. Е откъде да знам, дали това което ще прочета е вярно или грешно, или пък някой от форума на Пежо не си е направил шегичка и не е променил данните за някой от моделите, с напълно неверни? Да не говорим, че темата ти май си е чиста реклама, а на всичкото отгоре ни офертираш възможността ние да ти свършим работата, като допълним или променим данните, с които ти самият не си наясно.
There's someone in my head but it's not me...

#4
Moxy Wrote:Колега, нищо лично, но сайтът ти не ми хареса. Едно е да публикуваш непълна, но съвсем друго е да публикуваш невярна информация. Незнам какви източници си ползвал, дали Аутодата, дали някакви руски или други там сайтове, но специално що се отнася до няколкото модела на Волво, които аз прегледах, да ти кажа не видях почти нищо вярно, като информация, а със сигурност не бих се хванал да ги променям. Приветствам идеята да има такъв сайт, но направо не мога да си представя, как би могъл да се намери човек или група от хора, които да съберат толкова много ВЯРНА информация за всичките тези модели автомобили. Ти естествено си оставил възможността всеки да прави някакви промени, каквито сам намери за добре, но да речем аз, който нищо не разбирам от Пежо например, реша да се допитам до твоя сайт. Е откъде да знам, дали това което ще прочета е вярно или грешно, или пък някой от форума на Пежо не си е направил шегичка и не е променил данните за някой от моделите, с напълно неверни? Да не говорим, че темата ти май си е чиста реклама, а на всичкото отгоре ни офертираш възможността ние да ти свършим работата, като допълним или променим данните, с които ти самият не си наясно.
Ами както решиш колега. Аз искам сайта да стане полезен за всички! От доста останали бг форуми хората приветстват идеята и до момента има доста променени модели.
А това, че не ти харесва - ами добре, просто не го ползвай.

#5
samkarti Wrote:От доста останали бг форуми хората приветстват идеята и до момента има доста променени модели.

Много хубаво - Браво. Както казах аз приветствам идеята, но продължавам да съм на мнение, че един такъв сайт може да бъде по-скоро "вреден" отколкото полезен. Вреден със сигурност не е точната дума, защото реални вреди няма как да ми нанесе поне на мен лично, но просто не можах да се сетя за друго определение :oops: Мисълта ми е, че човек наистина няма как да разбере, коя информация е вярна и коя - не. Аз лично досега съм се ровил доста в мрежата за сайт с подробна и вярна информация, при това дори не за Волво, като цяло, а само за 2-3 отделни модела и определено досега такъв сайт не съм намерил. Всъщност има един немски сайт, на някакъв ентусиаст, който е посъбрал доста полезна и наистина Вярна информация за моделите от 7-ма и 9-та серия на Волво. Ето ти го сайта, ако искаш да си коригираш данните за въпросните модели:

http://volvo700.de/daten/allgm/allgm.php
There's someone in my head but it's not me...

#6
Moxy Wrote:Много хубаво - Браво. Както казах аз приветствам идеята, но продължавам да съм на мнение, че един такъв сайт може да бъде по-скоро "вреден" отколкото полезен. Вреден със сигурност не е точната дума, защото реални вреди няма как да ми нанесе поне на мен лично, но просто не можах да се сетя за друго определение :oops: Мисълта ми е, че човек наистина няма как да разбере, коя информация е вярна и коя - не. Аз лично досега съм се ровил доста в мрежата за сайт с подробна и вярна информация, при това дори не за Волво, като цяло, а само за 2-3 отделни модела и определено досега такъв сайт не съм намерил. Всъщност има един немски сайт, на някакъв ентусиаст, който е посъбрал доста полезна и наистина Вярна информация за моделите от 7-ма и 9-та серия на Волво. Ето ти го сайта, ако искаш да си коригираш данните за въпросните модели:

http://volvo700.de/daten/allgm/allgm.php
Ще се опитам да направя нещо по въпроса.

#7
Наистина има много за дописване Cry
VOLVO 244 GL D24 TIC(ЧЕРНИЯ ОБЛАК)
VOLVO V70 AWD B5244T3

#8
stvri Wrote:Наистина има много за дописване Cry
Който има желание, знания и няколко минутки свободно време - нека да помогне за попълване на информация. Аз ще дописвам функционалност Smile
Все пак уикипедиа в момента е това което е благодарение на потребителите Smile

#9
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.autocp.ru/Catalog_Volvo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.autocp.ru/Catalog_Volvo.pdf</a><!-- m --> Мисля че ще е доста полезно- отнася се за всички модели на марката. По знаещите да проверят за достоверност моля!

#10
Колеги, сайтът вече има още една полезна категория - библиотека:
В момента има само тестов документ, но много скоро ще бъде доста по-пълна, с възможност за търсене и филтриране, а също и с възможност за изпращане на документи от вас.



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)