The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ръчната не държи

#1
Здравейте на всички Smile .От една седмица ръчната ме дразни-не хваща.Когато я дръпна,хваща чак в най-горно положение,но на лек наклон пак си тръгва полекичка.Някой да подскаже какъв е промлема и дали ще мога да я оправя с подръчни средства. :roll:
Reply

#2
gena_evgena Wrote:Здравейте на всички Smile .От една седмица ръчната ме дразни-не хваща.Когато я дръпна,хваща чак в най-горно положение,но на лек наклон пак си тръгва полекичка.Някой да подскаже какъв е промлема и дали ще мога да я оправя с подръчни средства. :roll:

Натегни си жилото, ако има на къде, ако няма: си смени накладките, ако са читави: си смени жилото Wink
Reply

#3
И напиши за какъв модел става въпрос. Най-добре си го попълни в профила. Натягането на жилото на ръчната става най-вече със завиване на една гайка, която е зад основата на лоста на ръчната. Иначе колегата по-горе каза, че може да е и проблем с износени задни накладки. Успех в решаването на проблема.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#4
Май забравих да пиша модела.Колата е v40 1.9Td 97г.
Reply

#5
Не се заигравай излишно ... носи си в багажника едно паве или едно дървено клинче да си подлагаш на задната гума ... и готово
Reply

#6
И моята хваща доста високо- нови накладки и поизносени дискове. Трябва смяна на дисковете, ама не сега..
Reply

#7
gena_evgena Wrote:Май забравих да пиша модела.Колата е v40 1.9Td 97г.

Жилото се натяга като махнеш пепелника и конзолата под ръчната спирачка, тя се държи на някакво винтче или 2 (не съм сигурен за бройката) под пепелника и на 1 под гумената постелка за чаши. Като махнеш пластмасата се вижда една гайка, която тряба да въртиш Wink
Reply

#8
Много благодарности на всички които се отзоваха със съвети и "идеи" :lol: . LeecH днеска ще го видя да ли ще стане или ще сменям накладки :lol:
Reply

#9
Здравей те,при мене на прегледа държеше едното колело. Натегнах въжето и сега и двете не държат. Наклатките са на2000 км. 19 тд нали са саморегулиращи.Дисковете задни кога се сменят? Лек ден на всички.
Reply

#10
mito Wrote:Здравей те,при мене на прегледа държеше едното колело. Натегнах въжето и сега и двете не държат. Наклатките са на2000 км. 19 тд нали са саморегулиращи.Дисковете задни кога се сменят? Лек ден на всички.

Моите задните са точно на 2 години и около 30 хил км.
На техн.преглед миналата седм. бяха на нула отзад и днес или утре ще сменям накладките явно.
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)