Колеги направете я важна тази тема,че няма никъде информация и през месец се пуска такава тема.Нека да го направим малко по-лесно за бъдещите членове :wink:
П.П.Хубаво ще е да се приможи и заявление в темата и евентуално попълнено заявление (за да се знае как трябва да изглежда) :wink:
Volvo V40 1997г. 2.0 - EX
Volvo 850 1994г. 2.0 - EX
Honda Accord 2004г. 2.2 i-CTDI - EX
VW Touareg 2005г. 2.5 TDI - EX
Opel Astra 1994г. 1.6 - EX
Nissan Almera N16 2004г. 1.5 QG15, - Now
VW Passat 2006г. 2.0 TDI - Now
Ford Mondeo 2004г. 2.0 - Now
raceteam написа:Колеги направете я важна тази тема,че няма никъде информация и през месец се пуска такава тема.Нека да го направим малко по-лесно за бъдещите членове :wink:
П.П.Хубаво ще е да се приможи и заявление в темата и евентуално попълнено заявление (за да се знае как трябва да изглежда) :wink:
По добре късно, от колкото никога
VOLVO 142 CUPE 65kw 1980g. VOLVO 144 65kw 1970g. VOLVO 855 T5R 211ks. 1996g
VOLVO 960 178ks 1996g. VOLVO 855R за части.
VOLVO FOR LIFE
И аз искам да стана член, ама как да стане с препоръките ,като познавам много малко хора, които признавам въпреки че са много симпатични не знам дори как се казват?
И в Чернообил сега е пролет.Тревата синее,птичките лаят...
lilker написа:И аз искам да стана член, ама как да стане с препоръките ,като познавам много малко хора, които признавам въпреки че са много симпатични не знам дори как се казват?
И двамата живем в София...,така че всичко може да се уреди лесно :wink:
Пиши ми и ще го направим
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
хей, здравейте.
преди известно време един пич ме видя на една бензоностанция и ми даде календарче на вашият клуб. Проявявам интерес и разгледах какво ми е необходимо за да стана член на клуба, но за съжаление непознавам никой от клуба. Някой може ли да ми даде някаква информация как мога да се свържа с някой който може да ми помогне. ООООО забравих от Стара Загора сам а се видяхме с този пич на ЕКО- в К.Ганчево :roll: :oops: :roll:
Я веднага да се издаде кой е този "връчвач"на календарчета :wink: в старозагорския регион?!? Сега сериозно-колега, когато и да решиш да станеш член на клуба, все ще се намерят достатъчно активни членове на клуба от старозагорско-казанлия регион, които да ти подадат ръка и да те въведат в свещенодействието на волво братството.