The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Изолиране на допълнителната ел.водна помпа

#1
От известно време забелязвам теч на антифриз от допълнителната ел.водна помпа, която се намира под сервото на спирачките и се чудя да ли да не я махна, че едва ли ще намеря такава някъде. Като угаса двигателя и напоследък започна да става много шумна и ми омръзна всеки да пита кво бръмчи така, но главно теча ме притеснява. Ще е проблем ли да караме без нея (да я изолирам с тръбичка) или ще трябва да търса нова? Колата е Волво 460 1.6 пълна инжекция 93г.
Reply

#2
Можеш да я изолираш с тръбичка и няма да имаш проблеми. Самата помпа я разглоби и замени лагерчетата.Обикновенно те се разбиват,а струват стотинки.Има вероятност и за нищо да не става,но пак трябва да се разглоби.Въпрос на време и желание.Моята помпа след смяна на лагери и малко силикон работи втора година.
Reply

#3
Аз вече 2 години си карам без нея и проблеми никакви Smile Ако не работи както трябва хаби и акумулатора доста, защото има по-голямо натоварване.
460 B18EP+
Reply

#4
Ок ще я сваля и ще я разглобя, ако е зле направо тръбичка.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)