The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ОПАСНИ БИЛБОРДОВЕ

#51
Ами да то друго неможе Smile само Началника от горе да ни пази . Тук когато се спънеш на стълби - си виновен ти и си тревопасно животно блеещо баитите , а там е виновен собственика на стълбите че ги е направил така , че да се спънеш .
Reply

#52
batmilcho Wrote:Ами да то друго неможе Smile само Началника от горе да ни пази . Тук когато се спънеш на стълби - си виновен ти и си тревопасно животно блеещо баитите , а там е виновен собственика на стълбите че ги е направил така , че да се спънеш .


Както написах по горе прекалено много едно-странно се разглежда проблема...
Или просто тук работи с пълна сила българския феномен проблема винаги да е при другите, но не и в нас.

Интересно ми е как ще коментираш последния случай на "забилбордил" се в Пловдив. Пак ли билборда е виновен или пияндурника карал автомобила?

По горе бях написал, че тази анкета е опорочена още при самото си начало. По добрия вариант е да се обърне внимание на безрасъдните шофьори по пътищата и да се помисли как могат да се вразумят поне малко, от колкото да търсим под вола теле (междодругото има доста доказателства че понякога даже и намираме телето... :? ).
Reply

#53
Относно Пловдив :roll: Значи кара без книжка пробват се да му взема проба за алкохол отказва водят го в поликлиника да даде кръвна проба И ГО ПУСКАТ ДА СИ ХОДИ С АКТ и накрая билборда е виновен че си стой мирно на центъра на града Big Grin Big Grin
Reply

#54
ОК . Надявам се че сте прочели това за Визия Нула ... Безспорна е неговата вина ... И не с акт да се отърве а да се прости с книжката си за няколко години е необходимо ... Но има и друго трябва ли неговата грешка да е фатална ?
Трябва ли да се мисли по този начин - ЕМИ ДА МРЕ ДА НЕ ПИЛ ... това прави различни онези на север от нас ... не само че ние пием ракия ,а те аквавит
Reply

#55
Аз..мислех да не пиша ама много се дразня на начина на мислене..ще ви го дам с вашия пример и вашето мислене по вашите глави. Мрънкате, че по пътя има мнооогоо и огромни дупки нали ? Мрънкате, че като карате със 120 все едно карате каруца по паваж.. Еми аз предлагам следното. Карайте с 20 км в час и заобикаляйте дупките. Защо да ги запълваме ? хах..Те и дупките стоят мирно, а глупавите шофьори се бутат в тях.. :lol: ... Казвате ми същото като кажете..ми какво им е на билбордовете..ми какво им е на дупките..особено когато са и под знак "Естествена неравност на пътя".. :lol: ..
I ROLL
VOLVO 740 2.0 163 h.p. B200ET 1985
Reply

#56
Колко трябва да станат жертвите за да изчезнат от пътната инфраструктура тия дивотии..
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3002111">http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3002111</a><!-- m -->

Ако го нямаше това желязо там дали можеше да няма почернени семейства?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)