This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Имам странен проблем!!!
Две от вратити на моето ВОЛВО 340 не могат да се отварят от външната страна ( по точно шофьорската и вратата зад нея ) палчетата се повдигат но вратата се отваря само отвътре, премахнах корите но така и не можах да стигна до ниакакъв полжителен резултат Sad , много сте ви бъда благодарен ако ми дадете съвет как да подходя в тази ситуация..., а и още нещо смених гумите от 13 на 14 (такива ми попаднаха) но разхода ми не пада под 14-15 градско това нормално ли е?....

П.П. Благодаря ви предварително.
Цитирай
Thanks given by:
След като си ги свалил корите, хубаво огледай механизмите. Накарай някой отвън или ти сам ако стигаш, да движи ръкохватките и ще видиш от къде идва проблема. Аз на старото Волво /343/ нарочно откачих това лостче, което търсиш, за да направя пасажерската врата да се отваря само отвътре. Не ми се влагаха пари в централно, а ме помързява да залягам да заключвам. Когато се возеше някой, след като си затвори вратата - тя е заключена. Щраквах само ключа на шофьорската и воала.
Този разход 14-15 какво е - бензин, газ, дизел, олио...? За кой град става въпрос?
13-ките като ги махна и сложи 14-ки погледна ли с какъв размер ги дават за твоята 3-ка?
Успех и кажи до къде я докара после.
volvo for life
Волво В70 '98 2,0 10V
И не забравяйте, че всяко натискане на спирачката, Ви бърка директно в джоба. Карайте предвиждайки!
Цитирай
Thanks given by:
Наща 340 така вратите една по една докато накрая не се наложи бащата да влиза през багажника Big Grin
Иначе проблема е че има едно щивтче което пада и заради това става така , трябва да се свали целия механизам няма дуг начин ! Доста си е тегаво !
Утре ако намеря време ще снимам дръжките ако ги намеря за да видиш за какво става въпрос !
340gle ,1988,1.7,80hp-минало
850,1992,B5252F,2.5i,20v,170hp-минало
V40 ,1997,B4204S,2.0i,16v,140hp-минало
S40,1997,B4218S,1.8i,16v,115hp-минало
C70,1999,B5234T3,2.3 Turbo,240hp-настояще
V40,1997,B4218S,1.8i,16v,115hp-настояще
Цитирай
Thanks given by:
Имал съм този проблем. При мен се беше откачило лостчето от дръжката до ключалката. :!:
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)