This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СПЕШНО: къде е номера на рамата на колата?
Колеги, спешно имам нужда от помощ - къде да намеря номера на рамата?
Цитирай
Thanks given by:
На рамата се намира.

Да беше казал каква поне е колата, пък за модел, година и т.н.. вече да питаме.
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
Цитирай
Thanks given by:
Тройка, как каква Wink
340 DL, 1,4 бензин, 1985 г. е. Тази на снимката.
Цитирай
Thanks given by:
Nine написа:Тройка, как каква Wink
340 DL, 1,4 бензин, 1985 г. е. Тази на снимката.
Отваряш предния капак, навеждаш се отляво, под челното стъкло нали има нещо като тавичка дето събира водата, е под тавичката търсиш.
Ама си мисля че по-лесно е да го видиш на талона си Big Grin
Цитирай
Thanks given by:
Мерси!
Свършили са работа.
Проблемът беше, че подарихме колата. А новият собственик беше в КАТ, за да я регистрира и звънна на пожар, защото полицаите на канала не можеха да намерят номера - нали трябва да го сверят с този в талона... Е, оправили са се някакси, сигурно са го видели къде е.

Това, последното, е нещо като оплакване - нямам Волво вече Sad
Подарихме го, за да не го дадем за претопяване. Новият собственик ще се грижи добре за колата - поне това е хубавото.
Цитирай
Thanks given by:
Nine написа:Мерси!
Свършили са работа.
Проблемът беше, че подарихме колата. А новият собственик беше в КАТ, за да я регистрира и звънна на пожар, защото полицаите на канала не можеха да намерят номера - нали трябва да го сверят с този в талона... Е, оправили са се някакси, сигурно са го видели къде е.

Това, последното, е нещо като оплакване - нямам Волво вече Sad
Подарихме го, за да не го дадем за претопяване. Новият собственик ще се грижи добре за колата - поне това е хубавото.

Според мен се хвалиш, ще имаш нещо по-ново Smile
Замени го по-бързо с друг(кола) и ще ти мине.
Цитирай
Thanks given by:
Не, не се хваля. Мъчно ми е, това е кола, която толкова време е слушала вярно. Единственото ми успокоение е, че ще се грижат добре за нея. Няма да я махам от профила ми.

А колкото до нова кола - имам вече. Не е Волво (много са скъпи...), но е като двигателя на старата ми машина - Рено. И също имах приключение на канала в КАТ, явно е серийно явление Confusedhock:
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)