The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ИЗЛЪГАН ОТ АВТОМОРГА НА БУЛ."ЦАР СИМЕОН" 146а

#1
Здравейте на всички съфорумници !
Тъй като съм притежател на Волво от няма и година, съм нов във форума, но считам за необходимо да споделя с вас горчивия си опит от некоректни търговци на авточасти. Става въпрос за следното: Закупеният от мен автомобил - Волво В 70 нямаше щора на багажника. Дълго се рових, предлагаха ми всякакви цени, вариращи от 150 до 200 лева, като същевременно оттук се осведомих каква е горе-долу цената. Случайно попаднах на обява за продажба на същия автомобил на части, който се намира в автоморга АУТОНИК 95, с адрес: гр.София, ул."Цар Симеон" 146А. Обадих се да попитам за състояние, цена и др. подробности, при което бях уверен, че щората е в "перфектно " състояние. Тъй като казаното ме устрои, поръчах я. На следващия ден, когато отидох да я получа от куриера, същата бе запечатана, целостта на обаковката и бандерола на куриера бяха с неразрушена цялост, поради което платих по наложения платеж и я занесох вкъщи. Там след разопаковането установих, че на щората и липсва едната от двете пластмасови части ( дясната) с двата щифта, с които се закрепва към купето. Обадих се веднага да попитам, при което получих отговор, че тази част не е прилежаща към щората, а към купето на автомобила, т.е. аз съм си получил щората в изрядно състояние, но автомобила ми не е в ред. Това, че са ми изпратили към щората и едната част било бонус за мен??? !! А тази щора , без тези части е меко казано неизползваема. Категорично заявих, че не съм съгласен и не мога да я ползвам по този начин, тъй като това е нелепо - щората завършва с пластмаса с два щифта, която липсва, а няма откъде да намеря само тази пластмаса - тя е неразделна част. Поисках или да ми изпратят останалата част или да им върна щората, но разговорът бе отклонен за следващия ден, т.е. за днес. Днес (нещо което не би трябвало да ме изненадва), жената с която разговарях, и която ме увери в "перфектността" на щората, е изън града - в провинцията, но си е оставила телефона?! и не може да ми се обади. Да съм звъннел утре.....Вече знам какъв ще е резултатът и утре, но ще се обадя. Та мислълта ми беше - внимание !!! Некоректно отношение от страна на горецитирания търговец. Ако все пак има хора с различно впечатление от този автотърговец, а аз съм заблудил се,моля да го споделят. Приемам и съвети:-)Ако има и колеги, които пък разполагат с тази част - също нека ми пишат.
Reply

#2
Ясно е че няма да ти помогнат от автоморгата,но това тук : <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=9460&p=97314#p97314" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=6&t=9460&p=97314#p97314</a><!-- l --> може би ще ти помогне. Успех с разрешаването на проблема.
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply

#3
Благодаря ! Smile
Reply

#4
Мерси за инфото колега! Искрено съжалявам,че са те прецакали!!!! Sad
:gib:
To touch the light, you must cross the darkness. To see the life you must know the death. To see the dawn you must have seen the night. The sight of the eyeless is FEAR!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)