The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пуснаха пътен възел "Даскалово". Това ли е краят на големите

#1
<!-- m --><a class="postlink" href="http://news.zapernik.com/215632.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://news.zapernik.com/215632.html</a><!-- m -->

Пуснаха пробно кръговия пръстен на ”Драгичево”
17 декември 2010 /
Временен пуск на кръговото кръстовище и на връзките на пътен възел "Драгичево" направиха председателят на АПИ Божидар Йотов и членът на Управителния й съвет Лазар Лазаров.
Пускът се прави два дни по-рано от предвидения график, подчерта Йотов, цитиран от БТА. По думите му е създадена временна организация на движението, която е съгласувана с КАТ.

Основното трасе на автомагистрала "Люлин", въпреки че е проходимо в едната лента, няма да бъде пуснато преди Нова година, тъй като все още не са спазени изискванията за безопасност, каза още Йотов. Ние категорично ще настояваме затова и няма да рискуваме при зимни условия човешки живот, подчерта председателят на АПИ. Той предлага пускът да бъде направен след топенето на снеговете.

Магистралата трябва да бъде приета до 15 май 2011г. За едногодишен период ще бъдат задържани пари на турската страна, за да може при констатирани дефекти те да се отстранят, подчерта Йотов.

Не очакваме дефекти по конструкцията или пътното платно, коментира Лазар Лазаров. Според него е възможна евентуална реорганизация на движението от пътния възел до светофара на село Драгичево.

Притеснения по отношение на организацията на движение на самия възел нямаме, той е изпълнен съгласно първоначалния проект, съгласуван е с КАТ, увери Лазаров.

Пробно са отворени две ленти в посока София, две ленти в посока Перник по пътя към Гюешево, както и две ленти в посока Перник - Владая и връзката с магистрала Струма в посока Кулата, което осигурява на гражданите комфортно и спокойно пътуване, смятат от АПИ.

Утре ще го видя какво са направили Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)