The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Теч от ГНП волво V 40

#1
Възникна проблем започна да капе нафта от ГНП. Колата е волво в 40 97 г. Доколкото мога да видя засега капе от рейката за подаване на газ. Ходих при един двама майстори но нещо не им се прави единият не е правил гнп Лукас а само Бош а друг ми вика, че щом още не тече намала проблем. Ако може някой да каже за някой майстор по пловдивско или ако някой е отстранявал такъв проблем да драсне някой ред. Може и друг да закъса я.
Reply

#2
Има един майстор на дизели и той е в Карлово много е добър.

Volvo V40 1.9tdi 97г.
Reply

#3
При мен протече от същото място миналата година. Два дни кахеше много и тъкмо се наканих да ходя на дизел сервиз да оправят помпата, тя взе че спря да капе. И така вече повече от година не е прокапала повече. Странна работа , така и не разбрах точно какъв е бил проблема. Сама се оправи.
Reply

#4
личо 74 Wrote:Възникна проблем започна да капе нафта от ГНП. Колата е волво в 40 97 г. Доколкото мога да видя засега капе от рейката за подаване на газ. Ходих при един двама майстори но нещо не им се прави единият не е правил гнп Лукас а само Бош а друг ми вика, че щом още не тече намала проблем. Ако може някой да каже за някой майстор по пловдивско или ако някой е отстранявал такъв проблем да драсне някой ред. Може и друг да закъса я.
Моята помпа също е Лукас и я поддържам при Дечо, на гърба на магазин Деком срещу бирената фабрика. Аз съм доволен от работата му.
Reply

#5
В софия абдовица агоп се казвва майстора.
Reply

#6
milenhr Wrote:При мен протече от същото място миналата година. Два дни кахеше много и тъкмо се наканих да ходя на дизел сервиз да оправят помпата, тя взе че спря да капе. И така вече повече от година не е прокапала повече. Странна работа , така и не разбрах точно какъв е бил проблема. Сама се оправи.
Братя по автомобили,
Не мога да не споделя какъв го ядох....От доста време ми капе нафта от помпата, но колата върви като пушка. Ама аз нали съм прекалено предпазлив взех, че я закарах на Наско дизела от Стамболийски - голям майстор, но вече не! Той на своя глава взе, че ми смени всички гарнитури на Лукаса и ми бил настроил колата "по каталог". Поиска ми 10лв, аз му дадох 20лв, нали съм пич. И кво стана после - МЪКА! Нафта не капе, ама не мога да изпреваря рейса от градския транспорт. УЖАС! Това не е моята кола. Отидох при Виктор от Карлово /той е господа на дизелите/ и след много навикване и едноседмичен ремонт човека установи, че Наско ми е... мамата на помпата - изкривил болтовете на главата, счупил някакви пластмасови джаджи. Човека беше бесен с основане, но аз пък какво съм виновен!?! Накрая я оправи срещи 260 лв. Не мога да си стоя на краката, да ви таковам и капките нафта и чудото, станах пишман 100 пъти! Е това искам да ви разкажа!Чао и не ви пожелавам моите премеждия! Дано съм бил полезен. :x
Reply

#7
личо 74 Wrote:...Ако може някой да каже за някой майстор по пловдивско ...

Темата е стара но все пак.В Пловдив Лукас се прави в Авел срещу ДИП България (сега Брилянт) или с други думи преди Белканто.Там има стенд за Лукас.
V40 B4204S '97
Reply

#8
Karlsson Wrote:
личо 74 Wrote:...Ако може някой да каже за някой майстор по пловдивско ...

Темата е стара но все пак.В Пловдив Лукас се прави в Авел срещу ДИП България (сега Брилянт) или с други думи преди Белканто.Там има стенд за Лукас.


Точно там никога, там ми преебаха колата, и после така си била. Само в Карлово е човека.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)