The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
питане за "тенекеджия" при автокаско

#1
За съжаление гордия собственик на волво (аз) пре щастлив от новата си кола претърпя ПТП. Един идиот с тир реши в задръстване да мине през мене...удари ме три пъти и ме влачи 2-3метра накрая. Колата има само драскотини и леко вдлъбване в задния калник.... е това е здрава кола, само бях слушал, сега се уверих лично.

Голямата ми питанка е, мога ли да се доверя на сервизите на Армеец (с пълно автокаско съм) или ще ми препоръчате друго. Те били над 50, идея си нямам в кой да отида или да си намеря мой и да се разправям с фактури и т.н...? Да не ме претупат само за да си приберат парите. Нали се сещате, патил съм си.
Благодаря за вниманието.
Reply

#2
моя съвет е с фактури.
Reply

#3
Колега, мнението е малко старо, но аз наскоро тичах да се разправям за моята В40-ка. След като мина за тотална щета злополучната за мен 2010г. и повися 8 месеца пред един сервиз за който дори не искам да си спомням реших, че имам прекалено скъпи спомени с това возило и не може да завърши така. Закарах я в сервиз Топес в кв. Х. Димитър, зад Балкан стар. Момчетата казаха за една седмица ще е като нова и след една седмица бях с възродено ВолвоSmile))) Въпросния магьосник се казва Цецо и сервиза му се намира в кв. Бенковски. Човека наистина си разбира от работата според мен и обича да го прави, което е по-важното. Работят с почти всички, ако не и всички застрахователи. Чакам го моя кроки да се върне от боя и ще кача снимки след това. Удара беше челен в лявата страна със скала. След ремонта не намерих фугичка, която да показва, че нещо се е случило някога. Ако някой има проблеми и реши да опита там мога да дам и телефона на въпросния човек.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)