Волво става китайска марка!!!

Какво да очакваме от Волво за напред. Какви изненади ни готвят от марката?
Тук можете да поствате линкове към прототипи и фотошоп арт

Модератор: Група модератори

Волво става китайска марка!!!

Мнениеот cobravolvo на Съб Юни 20, 2009 11:22 pm

От известно време следя развитието по темата относно продажбата на Волво и за мое огромно съжаление страховете ми станаха реалност.... Любимата марка става китайска.... http://news.expert.bg/n246641/
cobravolvo

Re: Волво става китайска марка!!!

Мнениеот exerhlp на Пон Юни 22, 2009 9:00 am

cobravolvo написа:От известно време следя развитието по темата относно продажбата на Волво и за мое огромно съжаление страховете ми станаха реалност.... Любимата марка става китайска.... http://news.expert.bg/n246641/

много жалко, наистина.. все пак китайците имат много класове на качество, а ние (в БГ) сме запознати най-вече с най-ниските им. китайците можели да произвеждат и качествени продукти в зависимост от пазара, който обслужват..
кой знае.. :roll:
Аватар
exerhlp

Мнениеот cobravolvo на Нед Юли 05, 2009 6:10 pm

Интересно как във Волво форума почти никой не се интересува от случващото се с марката.... Та дори в БМВ форума доста повече хора изразиха мнение... :dontknow:
cobravolvo

Мнениеот 100Y0 на Нед Юли 05, 2009 8:27 pm

Колега, това че не се пише в твоята тема, не значи че сме безразлични към това кой ще е собственик на марката...има доста други теми по въпроса. Не вярвам все пак да чакаш да се тръшкаме и да си скубем косите.......нали?!?
VOLVO V40 16V 1997 85kW 1.8i бензин/ГИ
Не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа къде да отидеш......
Аватар
100Y0

1997 Volvo V40
Клубна Карта №: 00228

Мнениеот cobravolvo на Нед Юли 05, 2009 10:32 pm

Колега мен не ме интересува това дали темата е моя или на някой друг въпроса е там че като цяло активността във Волво форума е слаба лично на мен не ми е приятно защото това е любимата ми марка (и не само на мен)
cobravolvo

Мнениеот Mitachi850 на Нед Юли 05, 2009 11:04 pm

Щом китайците могат да си позволят да купят волво означава че не са за подценяване. - Дано надигащата си китайска мощ допринесе в положителен смисъл за развитеито на любимата марка.Не мога да не спомена че ми е малко притеснено но какво да се прави. /На кого да се сърдя/.
Аватар
Mitachi850

Мнениеот MaxBass на Пон Юли 06, 2009 10:19 am

Малко тъжно се чуствам за тая работа :( Имам от скоро Волво ,но се превърна в много за мен ...И като всеки "волвар"
Се чуствах горд от пренадлежноста на марката -Швеция ....Както и да е ..Да се надяваме ,че Китайците ще се отнесат сериозно към нашата любима марка!
Аз карам Волво на шведски-Jag kör Volvo
Аватар
MaxBass

1998 Volvo V40

Мнениеот vityz на Пон Мар 15, 2010 1:55 am

М да и аз прочетох тук и там за тзи работа и хич не ми харесва ..... Знам ги що за стока са Китайците , и как живеят в европа , в интерес на истината не ги харесвам от както ги опознах по одблизо , усетиш ли им характера и те избива на расизъм , май по скоро те са такива , Съжалявам за марката , беше ми предоставено за три месеца едно Волво 850 2.5 бензин Автоматик и от тогава съм фен на тези коли , но Китайците (Азизтците ) са плагиати нищо повече
Не ми хареса мнението на колегата по горе Щом можели да си го позволят ..... Колега те и Арабите могат да си позволят мног с парие си но всички знаем ,че са дотам , .... Незнам за какво му трябваше на форд да купува Волво ....

но това си е мое мнение и никой не ангажирам с него

Поздрви на Всички
vityz

Мнениеот kombi на Пон Апр 05, 2010 9:07 pm

Колега напълно те подкрепям.След време ще казваме:"Ееееех хубава кола беше VOLVO, докато не мина в ръцете на жълтурите".
Аватар
kombi

Мнениеот martin на Вто Апр 06, 2010 9:32 am

Парите са си пари, това е положението.
Аватар
martin

Мнениеот decs2 на Пет Юни 11, 2010 5:06 am

Продължава да се прави в Швеция така че не би треало да се прецака
decs2

Назад към Future cars (Волво в Бъдеще време)