del написа:Ами системата работи като такава, конвенционална АГУ с балансиран изпарител.
Питай по- конкретно, какво те интересува. Има колеги, които с удоволствие ще ти отговорят/включително и аз/.
интересува ме след ,като се направи щуцера на капака ,които служи за свързване към интеркулера-на тази връзка трябва ли да има регулиращ винт и по някакъв начин да се регулира налягането ,и преди кулера ли се свързва или след,защото видях ,че за карбураторни двг с турбо и за пълни инжекции връзката става по различен начин/това го видях тук-/http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=2582#p92421
и там щуцера е направен като /Т/ с регулиращ винт-а на тази схема по долу-има и тръба,която не ми е ясно къде отива-
смесителната плочка дали не трябва да е с три извода двата да са за захранване с газ и единия да е за маркуча от стъпковия мотор?-и къде е правилно да се монтира..?
питам защото се надявам да ми отговори някой ,който кара по този начин и знае някои тънкости-аз така или иначе ще пробвам

- ScreenHunter_058.jpg (69.38 KiB) Прегледано 550 пъти

- ScreenHunter_056.jpg (86.83 KiB) Прегледано 549 пъти