The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipageВолво Клуб - България
Тема за похвали, оплаквания и предложения. - Printable Version

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Forum: Пазар (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Продава (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Thread: Тема за похвали, оплаквания и предложения. (/showthread.php?tid=10452)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Тема за похвали, оплаквания и предложения. - kire - 05-01-2011

Уважаеми колеги, пускаме тази тема с цел да предпазим, Вас евентуалните клиенти, при покупка на части, за Вашата кола от продавачи във форума. Настоящата има за цел всеки да споделя своето мнение, за даден продавач и това дали е доволен или е останал излъган от някого, това ще предпази всеки един нов потенциален клиент на въпросният продавач. Темата е с цел да се стимулира коректността на търговията във форума с цел да се похвалите от някой продавач или да се оплачите от даден такъв, като избягвате излишната антиреклама, за което предварително Ви благодарим!

П.П. Моля спазвайте и общите правила на форума като пишете в темата!Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - yuckuJackD - 05-02-2011

Две похвали:
1. Потребител ДОКО - този човек имам доста да го черпя! Пращал ми е на символични цени и ми е подарявал дребни неща!
2. Потребител just_vanko1 - добри цени, отзивчив, праща най-късно на следващия ден. Запознает е с марката VOLVO, разполага с ВАДИС/ВИДА и винаги прави проверка дали търсената част е подходяща за клиента. Коректен.

СПАМ - й-бей - цък - линкът е директно към търсене за "резервни части + VOLVO"


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - Stanchoni - 05-02-2011

+1 за ДОКО
Мога да добавя и за хората които се интересуват от 2хх,7хх и 9хх серия че ако ви се наложи да прибегнете до услугите на killara,Ivo или no_more_pain ще срещнете правилните хора в тяхно лице,на мен лично винаги когато ми е била необходима помощ са ми помагали,било то с рез.част или съвет за което им благодаря.


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - bg_tiger1978 - 05-02-2011

Да споделя и аз тези, от които съм останал доволен, а именно: nasko_503, batjoro, cjman tllw, damian89, rdx1968, от това, което съм пазарил от тях и е нямало никакъв проблем, като същевременно и цената е била подобаваща за това , което се предлага, без излишно надуване :!: Пак подчертавам , че това са само колегите от които съм доволен, иначе съм си купувал неща от доста повече колеги :!: :wink:


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - vil4an76 - 05-02-2011

+1 за IVO.Точен колега


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - bg_tiger1978 - 05-04-2011

Ако, спазваме правилото, че клиента винаги има право, то трябва да спомена и един друг вид колеги, а именно: martyn_1976, huntera, djvas, та въпросните господа колеги, не смятат за нужно да отговарят на запитвания за някоя част ако я нямат налична, но не се и досещат, че когато не отговарят на Л.С. , като ни затрябва някаква друга част, надали бихме се обърнали към тях втори път, при положение, че един път вече не сме получили отговор :!: Слава богу, доста хора продават части за нашите коли и те не са чак такъв кът, че някой да се държи, като монополист :?


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - MaHaPaTa - 05-04-2011

До сега съм пазарувал от колегите cjman, plammbata и just_vanko1 - без никакви забележки. По един голям плюс и за тримата :wink:


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - raceteam - 05-05-2011

Аз също съм пазарувал от колегата just_vanko1. Всичко беше точно както каза момчето! Така че и от мен един + за него :wink:


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - killara - 05-05-2011

Внимавайте за колегите just_vanko1, ДОКО , ivo, ако имате нужда от нещо трябва да знаете , че тези тримата ще свършат работа като хората . Аз лично съм работил с тях за неща жизнено необходими за моята кола, и съм останал повече от доволен, даже бих казал благодарен .Замесите ли се с някой от тях, да знаете че проблема ви е решен .


Re: Тема за похвали, оплаквания и предложения. - just_vanko1 - 05-08-2011

Сърдечно благодаря за добрите думи и похвали.Надявам се за напред да има все повече и повече доволни и предоволни колеги.Написаното от Вас ме зарежда с положителни емоций и ми дава сила да продължа напред към това което целя.