The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Безлихвен лизинг от Фобос

#1
Колеги , от Фобос предлагат безлихвен лизинг за ГИ Фобос. Изглежда доста атрактивна оферта.
Да слагам ли Фобос или да се ориентирам към други фирми?????
Reply

#2
Здравей колега. От две години съм с ГИ на Фобос. Досега никакви проблеми. Цената тогава беше 1200лв., сега е доста по-ниска. Въпрос на личен избор, както се казва :wink: . Успех !
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#3
Аз също съм с Фобос и определено съм доволен от самата газова уредба, като такава. При мен основните проблеми бяха с настройките, защото се оказа, че хората, на които уж това им е работата, до последно не можаха да ми нацелят настройките. За съжаление от човешкия фактор никъде не можеш да избягаш, така че е все тая, дали ще избереш Фобос, BRC или пък която и да било друга фирма, освен ако не си купиш газовата уредба в насипно състояние и да си я монтираш сам. Виж тук:

http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=8055

Тази тема може би ще ти бъде полезна, при взимането на решение. Имай предвид, че ако колата ти не е Волво 7хх или 9хх и не е турбо, тогава проблеми при теб може би изобщо няма да има.
There's someone in my head but it's not me...
Reply

#4
Днес ще ходя до Фобос Плевен. Мисля да слагаме на 460тката от този изигаз, да видим какво ще стане. Цената и безлихвения лизинг ме поблазниха. Дано после да не си ям петите от яд заради икономията :roll: .
Reply

#5
gramov Wrote:Днес ще ходя до Фобос Плевен. Мисля да слагаме на 460тката от този изигаз, да видим какво ще стане. Цената и безлихвения лизинг ме поблазниха. Дано после да не си ям петите от яд заради икономията :roll: .

Моят майстор, който ми монтира ГИ се изказа много положително за изи газ. Каза, че даже компютъра е по-добре направен/въпреки, че е в пластмасов кожух/, отколкото на фобос/в алуминиев кожух/.
Както казах, въпрос на личен избор.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#6
Абе не е много безлихвен лизинга, ама както и да е.
Беше ясно, че е поредният рекламен трик. Въпреки това записах час за монтаж и във вторник, ще я почват. И сега за колегите с 460 да знаят, че трябвало да се свалят колекторните тръби на този модел понеже някъде отзад се рапробивало и на място не става, което оскъпява с 60 лв. И още 25лв. за пълначка при капачката на бензина =1025лв. Момчетата бяха учтиви, извадиха ми няколко вида бутилки, да преценим, коя ще ние най-удобна, понеже на жена ми баща и е рибар и като ходи за риба слага в багажника 1 платформа, та я бяхме взели и нея да видим как ще стане работата.
Айде стига съм писал, че се отплеснах доста от заглавието на темата.
Reply

#7
Koe му е безлихвеното на този лизинг?
180 лева е оскъпяването при изплащане една година, за инжекцион като за моя петак, което както и да го смятам ми отива към 13-14 процента лихва.. :?:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)