The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
високооктанов бензин или просто качествен такъв....

#35
Ev-V50 Wrote:
dilana Wrote:....
Много мразя когато някои говори така за лада. Лада Лада ама моита изкара 650 000 км без да се отваря двигател и не гореше и масло. три пъти смяна на съединител и веднъж на шарнири и амортисори и така стана на почти 25 години и вече изгни тотално.
Според теб колко от сегашните коли могат да се похвалят с това?
Така е, колега, така е!Едно време правеха здрави коли, дето слагат сегашните боклуци в малкия си джоб по отношение на качеството.И аз мога да потвърдя, че Лада са като титани, по отношение на качеството в сравнение с днешните сбирщайни.Най-здравата кола, която сме имали беше точно Лада.Нещата, които се счупиха по нея бяха малко и на смешна цена.Сега само лагерите отпред на Волвото да сменя и ще надхвърлят всичките пари, които за 20 години са дадени по Ладата Big Grin А как е товарена и по какви пътища е карана....Волвото 1 година да го тормозя така и после само за скрап ще става :lol:

Колеги, все пак вече не караме лади и за това си има причина. За протокола, преди Волво карах Лада 4-ка няколко години, купена чисто нова от Мототехника в последния момент. Да, колата е непретенциозна към горива, издръжлива по лоши пътища и евтина за поддръжка.

Само че... Още на втората седмица се разлепиха дръжките на предните врати. Главата ми винаги опираше в тавана, а седалката е удобна като седалка на стадион в сектора за гости. Пластмасите миришат зле. Воланът тежи. Вентилацията работи зле, единствено парното зимата върши работа. За комфорт - и дума не може да става. След 80 км / ч в колата вече не можеш си чуе приказката, а да се слуша музика е невъзможно. За ефективност на двигател - хич. Гори много и мощността я няма никаква. С 4-ката на баира преди Ихтиман, при скорост 100 км / ч, и на педала да се кача, все тая. Безопасност? Пази, Боже! Ръждясва при първия дъжд, а боята се надрасква и от паднало листо.

Така че, хайде да не бъркаме действителността с хубавите си спомени от младостта, когато ни ставаше по три пъти. Big Grin
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)