The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вариации на тема VOLVO

#11
На автомобилното изложение в Детройт в началото на следващата година Volvo ще представи прототипа на бъдещото S60 със стъклена централна конзола, ръчно изработена от Orrefors


Прототипът на новото Volvo S60 ще e ръчно изработена кристална централна конзола. Автомобилът ще бъде представен официално по време на изложението в Детройт в началото на следващата година. Шведският производител е поръчал изработката на сънародниците си от Orrefors. Конзолата се състои от три елемента, съединени в едно цяло от специалистите от Volvo, започва от приборния панел и се спуска плавно към задните седалки. Тя разполага с много специални гумени възглавнички и невидими лампички. В задната част на салона в панела са вградени две отделения за чаши.
Изработката на подобна централна конзола била една от най-трудните задачи за 110-годишната история на компанията, твърдят представители на Orrefors.
Кристалното бижу, естествено, няма да бъде част от обзавеждането на серийния автомобил според думите на Стив Матин, директор на дизайнерския отдел на Volvo. Но подобен опит ще даде напредък във възможностите за прилагане на кристални елементи в автомобилите.



[Image: attachment.php?thumbnail=6080]
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)