The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
130км/ч на 4-та скорост

#21
@ Razsipnik ... виж сега батко, това че си случил на неподдържана кола, не значи че всички са боклуци и нищо не ставащи Wink . Доколкото имам спомен ти си с 140к.с. мотор - кво не му харесваш? Нека те кача на мойто 115 .. ще ти се дореве. Като сравняваш вървежи - сравнявай ЕДНАКВИ класове автомобили Wink , неможеш да ме убедиш че един голф3 115 е по добре от волво 115(единствено тежестта на купето на волвото е пречка) но иначе за 115кс си върви прилично. Като си тръгнал да сравняваш БМВ 318 116кс или 118 не знам точно... ми вървим си на едно. БМВ 316 105кс компот(ъъ компакт де) тоя пък ми вика с тая кошница как ме мина. Забележи сравнявам ти коли един клас Wink и на еднакви години, за да е обективно.Карал съм В40 като твоя мотор 140кс - еми кво да ти кажа сравнение с моето(115) си върви ама много добре. Карал съм и новото В40 2000г 136кс новия мотор , понавървява си прилично, да не кажа много добре . Като разход 136кс ми даде 11 на сто газ , на темпомат на 150км/ч . Моето 115кс при 150км/ч поддържана ма магистрала ми дава 15на 100 газ( бензин не съм засичал поради финансови причини но предполагам ,че ще е поне 1-2 литра надолу).Колите са тежки няма спор има си и причини, но се предполага че "знаеш" какво вземаш преди това Wink. Тия волва като цяло са СЕМЕЙНИ автомобили - ти го каза - какво очакваш повече от такъв автомобил? За разхода карай в ограниченията(от ЗДВП) за видим колко ще ти гори Wink - ще ти каза 1.8 115кс гори 7 газ Wink - кво му е на разхода? За високи скорости си е висок разхода няма спор. Ако искаш бягаща кола се ориентираш към друг клас коли не семейни а спортни Wink . Пример с мен няква хонда 1.3 или 1.4 незнам коне и т.н. е така за спорта се пуснах ... еми направи ми 2 автобуса... Big Grin . После като ме качи вътре ебаси и лудницата след 5к почва да върви до 9К .. ама както казах класа му е такъв.
По въпроса с шума... шумни са ... но срещу едни 50-60лв си стават супер Wink има си материали за обезшумяване, не са скъпи. Аз моята съм си я обезшумил доста прилично (заради музиката). Обезшумени са всички врати, багажника, пода, сега тая година живот и драве ще обезшумя и предницата. вътре си става мноооого по тихо. Имаше си досадни поскърцвания но , като хванеш някой да кара ти слушаш от къде е и после си решаваш проблема Wink . Неможе нищо да не правиш и да искаш да е перфектно всичко. Все пак караме 15г коли... по горе колегата ти е дал пример и с много по нови коли , как имат същите проблеми че и по зле . Хората са дали 200к пара и им скърца , а ти си дал 2к и ти скърца кой е по на далавера, достатъчно умен си за да се сетиш Wink.
По въпроса за цената която държали на пазара... ми това за 15г коли , каква цена очакваш да ти държат????? 10к ли???
Това е пазар, излизат нови неща , старите се обезценяват, амортизират и т.н. Много може да се пише по тия въпроси.
Така че подобни изказвания - не върви, гори, пърди и нам си кво , са доста субективни. Това е автомобил , който зависи как е поддържан ,кой разсипник* го е карал и т.н.
Сори за дългия пост, ама толкова плюене по модела като цяло не е вярно, виж за конкретния екземпляр...немога да дам мнение.
*разсипник - нарицателна дума за човек не пазещ вещи и т.н. - всички съвпадения с имена и персони са случайни.
Поздрави и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ. Да сме живи и здрави и да ни возят колите безавариино.
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)