The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo разкри информация за следващото поколение XC90

#8
Новината е съвсем прясна:
Новото "Волво" ХС 90 беше официално представено вчера, като от компанията пуснаха и видео за тестовете на системите за безопасност в него. От компанията претендират, че предлагат най-всеобхватния и технологично усъвършенстван стандартен пакет за безопасност, наличен в автомобилната индустрия.Сред новите системи са и две, приложени за първи път в света: пакет за защита при внезапно напускане на пътното платното и система за автоматично спиране на кръстовище. При излизане от пътя предните предпазни колани се затягат, за да бъдат пътниците в изправено положение. За да се предотвратят травми на гръбначния стълб, седалката е със специална конструкция, абсорбираща енергията.Изцяло новото XC90 е първият автомобил в света с технология, която осъществява автоматично спиране, ако водачът завие пред бързо приближаващо превозно средство.
Амбицията на "Волво" е до 2020 година никой да не загине или да не претърпи сериозно нараняване в нов модел на марката. В същото време част от системите са първи стъпка към автомобили със самостоятелно управление.
ето и линк към статията с видео: http://www.dnevnik.bg/skorost/2014/08/31...s90_video/
и към още една интересна статия http://www.capital.bg/biznes/stoki_i_pro...voto_xc90/
P.S. в клипа на краштеста при челния удар се отвориха само предните аербеци може би страничните завеси са изключени за да снимат странично какво се случва в купето,както и при търкалянето не се отвориха предните.
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)