The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Група на Волво Клуб България във Facebook

#11
kire Wrote:Всеки който се е опитал да спре прогреса,историята не го е запомнила с добро Wink
Не знам защо този Управителен Съвет се разграничава от групата във Фейсбук ,и г-н. Николов е променил заглавието на тази тема от Официална на това което е, при положение че Той и г-н. Янков са администратори там... :? :? :? ,ама здраве да е :mrgreen:
Ако УС не желае да има нищо общо с тази група може да го уредим бързо,не мислите ли?
Не е ли редно да дадете аргументация за това свое решение господа и госпожи Wink ,или това според вас е загуба на време,и безсмислено търкане на клавиатурата?
Аргументираме се, Кире Smile
Само за начало да спомена, че никой от действащия УС не се е опитвал да спира прогреса по никакъв начин, Това сравнение е неоснователно.
Причината за това ни решение е комплексна, и разбира се не е последна Smile
И така, ето няколко от съображенията:

1. Главно - да запазим сигурността на ВКБ, която сигурност се опита да се разклати заради съдебна закана от човек, който един от груп-администраторите е махнал от Фейсбук групата, като не е съгласувал тези си действия както с останалите администратори на същата група, така и с действащия към този момент УС на ВКБ.
2. Липсата на контрол (модериране) на мненията във Фейсбук групата на ВКБ, съответно липсата на погледа върху спазването на правилата за "добрия тон" в същата група.
3. Въпросната Фейсбук група е направена като "допълнителна" група на официалният форум на ВКБ (същият, който четем в този момент).
А главният ни фокус (на УС, Модератори и Администратори) за осигуряване на подредено и пригледно съдържание на информацията е посветен на всички гости които четат форума, всички форумни потребители и всички членове на клуба.
4. Нямаме никакви права върху собствеността на информацията, която подаряваме на Фейсбук. Съответно - нямаме гарантирана история на всички дискусионни теми и снимки там.

Никъде не е казано, че УС няма желание да има нещо общо с Фейсбук групата. Напротив - има желание, при това голямо. Но само при добре регламентиран процес (който процес в момента липсва) на "водене" на групата.

Също така, за действащия УС - аргументацията никога не е била "загуба на време" или "безсмислено търкане на клавиатура".
Този начин продължаваме да го считаме за правилният начин на работата ни и не спираме да го показваме с обективните си решения от заседанията, които водим всеки календарен месец. А и с обективните си решения с участието на "народа" при избор касаещ общите интереси...проведени под формата на анкета или отворена дискусия.

На сила не можем да спрем който и да било да пише във Фейсбук групата...или да пише в този форум. Глупаво е и да се оптиваме.
Ние вярваме, че всеки от нас осъзнава, че е градивната клетка на този форум (и клуб). Клетка, която създава...и клетка, която разрушава с действията си. И ние вярваме, че използваме знанията, уменията и действията си правилно.

Поздрави,
Явор Янков
(ex) 2013 - 2017/ Volvo XC70, D5, 2007
(ex) 2016 - 2018/ Audi A4 1.8T Quattro, 1999
2011 - present/ Volvo S80, 2.0T, 1999
2017 - present/ Audi A8 4.2 Quattro, 2005
2017 - present/ Mini One, 2017
2020 - present/ Volvo V70 AWD, D5, 2005
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)