The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Автосервизи в София, или къде да си ремонтирам колата?

#5
Привет на всички. И аз ще си дам мнението тук по тази тема.

Доста съм обикалял сервизите и почти никога не съм останал доволен. Но, един по един..

ВИП Сервиз Младост

Там имат добра организация на работата и изглежда, че от доста неща разбират. Имат поне 11 клетки и два пъти повече подемника. Цените са им малко над средното ниво, кото се подсказва и от името на сервиза. Работното време не е много подходящо за заети хора и единственото успокоение е, че приемат коли и в Събота до обяд. Взимат обаче всички коли и нямат проблем с натовареността. Другото хубаво е, че имат кафене, в което можеш да изчакаш ако ремонтът е бърз. Куца им обаче отношението/обслужването, като към това мнение ме подтикна една особена случка, в която си бях оставил колата за ремонт и като запраска известната софийска градушка преди година те не благоволиха да я приберат в полупразния си сервиз. Това очевидно създаде много ядове и нерви и беше последният път, в който отидох при тях. Отелно приемчикът е много любезен, но като че ли изглежда, че не те слуша изобщо. Записват всичко, което би искал да се провери и после го ремонтират все едно си им го заявил, като се оправдават с това, че са го били записали така. Крет..ия

- Професионализъм 5
- Отношение 2
- Обслужване 3
- Местоположение / База 5
- Цена 4

Мотоексперт Горубляне

От този сервиз съм останал предимно с добри впечатления. Имат долу горе добра база и хората са любезни, особено примчиците. Разбират си от работата и не изглежда, че искат на всяка цена да ремонтират. Могат спокойно да препоръчат алтернативни ремонти или части. Имах едно счупено огледало да сменям там и те ми лепнаха само стъкло от друга кола за да карам временно така до като пристигне новото. Проблем при тях е, че са непрекъснато супер заети и майсторите им са малко. Някой път може и с дни да се чака за приемане. Работното време не е от най-добрите и пак само успокението е, че и в Събота до обяд приемат коли. Според мен цените са им добри. Сменях си съединител и маховик при тях на предишната ми кола - Киа Соренто и ми излезе 2000 лв. всичко с частите, като работата беше по-малко от 500 лв.

- Професионализъм 5
- Отношение 6
- Обслужване 5
- Местоположение / База 3
- Цена 5

Продължение в следващ пост...
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)