The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
За "ремонтите" в Мото Пфое София

#21
Аз съм за изпращането на такова писмо. И мисля, че му е дошло времето.

Защото:

1. 8000км карах с полуотворен капак на въздушния филтър... От всичките винтове - само един завит. Ако беше влязло нещо оттам със сигурност някой щеше да се разхожда из Мото-Пфое с турбина на главата вместо шапка... Видях го случайно, купих за 58 стотинки винтчета и ги завих... :roll:

2. Навъртях си 10к км и реших да сменям масло. Вдигаме колата на подемника около пробката - омаслено. Развива се пробката и липсва уплътнението на пробката... Сложихме ново и без това на всяка смяна на масло се сменя въпросното... Преглеждам вечерта фактурите - платил съм си го в МП(при смяната на маслото там преди 10к км.)...

3. Смяна на маслото из трансмисията. Задния диферинциал, резултат - резбата на остта на халдекса на стружки. Така си било... Закарах я в четвъртък и изрично им казах, че ми трябва за събота - нямало проблем още същия ден щяла да е готова, казах им, че ще я прибера в петък. Добре счупило се, майната му, ама колата ми трябва.
Петък сутринта - колата нямало да бъде готова до края на деня. Поисках да ми дадат някоя тестова кола за ден(трябваше да пътувам събота) - да съм ходел да си взема рентакар някакъв си форд за 98 евро на ден... Това ако не е наглост, не виждам какво би могло да бъде... Пролетта в Германия наемах кола за един ден дадоха ми пасат на една година - цена 40 евро на ден... След грандиозен скандал, колата беше отремонтирана до края на деня... На фона на всичкото това началника на сервиза в МП ми обесняваше как разбираш ли МП били най великия сервиз на света... Може би с възрастта човек се научава как да реагира по сдържано в такива ситуации - само на това отдавам причината, че след като си тръгнах оттам въпросния началник си остана там без да е жертва на някаква форма на насилие... Всъшност като се замисля държах се твърде културно с него, предвид ситуацията. Надявам се да го е оценил това и да си пооправят организацията и мотивацията за работа в този сервиз!




Като цяло на фона на това всичкото, през годините(около 9 години съм им клиент на въпросните не ден или два) са си вършили работата що годе добре. Но за съжаление напоследък се наблюдава недоглеждане/недоизпипване на детайлите при ремонт и работа през пръсти на принципа ден да мине друг да дойде. Това е нещото което трябва да се промени там, ако държат да развиват сервизна дейност. Защото на фона на негативния опит, който придобих напоследък не мога да си представя, че някой ден бих си купил ново Volvo от МП и да съм 5 години вързан за тях(гаранцията на автомобила) за каквото и да било...
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)