The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VOLVO V40 бензин,2000куб придърпва -прекъсва

#1
Здравейте,
Колата е с газова уредба от 10г и до сега работеше безпроблемно. Започна да придърпва при подаване на газ и се чува припукване от време на време.Няма мощност-Това е на 1 до 3-та скорост,като вдигне високи обороти не се усеща, но при набиране е кошмар.ПРОБЛЕМА Е И НА ГАЗ И НА БЕНЗИН. В единсервиз на комп. диагностика ми казаха ,че трябва смяна на дебитомер.Взех втора употреба, но това което ми показаха ,че е дебитомер и него да търся, се оказа че е температурен датчик на въздуха!След смяната грешката изчезнала,според тях, но вече им дава "загуба на памет" и ми казаха ,че трябва да се смени компютъра на колата!ПРОБЛЕМЪТ продължи! Отидох в спец. сервиз за ВОЛВО.Те ми казаха ,че този модел нямат дебитомер и че смененото е датчик за температурата.На тяхната диагностика не даде грешка и според тях трябва смяна на кабелите /бобините проверени,свещите сменени с нови/. Ако не станело с кабелите тогава можело да е компютъра!
Моля за помощ.Цял месец обикалям при различни и всичко се плаща! И попадам като този където не знаеше ,че това е датчик за температурата , а не дебитомер.
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)