The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
смяна на ангренажна верига

#8
Не ми стана ясно, що се обръщаш към мен, ама както и да е, аз е ти отговоря кви са тия сензори, добре. Почти всяка кола има такива сензори, намират се на коляновия и на разпределителния вал, те рядко дефектират, при японски коли, или при волва, немски и тн, и доста често при Френските лайна. Тия датчици обикновено са магнитни, отчитат положението на валовете и когато нещо не отговаря излиза грешка, че имаш проблем със синхронизацията между валовете.

Няма вечни елементи, това всеки трябва да го е научил. Ако колата е карсна с кофти или без масло е напълно възможно да се е поразтегнала. Съгласен съм с колегите за нуждата от поглед от втори сервиз, но ако все пак се стигне до потвърждаване на тая диагноза, че липсва синхронизация между валовете, първо се започва с установяване дали сензорите са добре, после кабелите, после ЕКУ, за да не стане от нищо нещо.

П. С От газ, няма как да ти излезе такъв тип грешка, нито от горивен филтър, всичко др може да стане ама не и това. Верига, която е разтегната, но все още я държи обтегача обикновено притраква сутрин на студено при първо палене, верига, която е прескочила поне един зъб можеш и да я чуеш постоянно как притраква. При теб за да има тая грешка, ако няма проблем с горните неща, според мен имаш поне 1 зъб прескочен, но пак казвам, ако изключим ЕКУ, кабели, сензори. Иначе колата и с 2 зъба прескочени може да е добре, до момента в който като загасиш стане мазало.
Reply



Messages In This Thread
RE: смяна на ангренажна верига - by sashua - 01-28-2021, 06:37 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)