The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнение за конкректна обява.

#2
Добре си се насочил, като собственик на такъв камион мога да напиша няколко неща:
1. Ще ти се наложи да свикнеш с маневреността на този автомобил, по точно с липсата на такава. Smile

2. Навигацията за съжаление е неизползваема. Последния ъпдейт на картите е 2017-та. Няма по нов, няма и да има. Но пък има решение за ъпдейт.

3. Колите в двете обяви са идентични като механика, трансмисия, купе и т.н. Има малки разлики - тази черната(2010г) има завиващи фарове. Вероятнo има и Bluetooth. Комбинацията с кафявите седалки на мен лично по ми харесва - моята е такава. "Униката"(сивата) има DVD плеър за задните седалки.

4. Черната с кафявите седалки е 7 местна, това е добра екстра, но задните амортисьори са механичен нивомат. Ако се наложи смяна - около 700лв бройката. Не че не може да се сложат нормални, но като натовариш още двама човека отзад ще е неприятно за шофиране. Сивата е 5 местна - там вероятно е с нормални амортисьори(понякога има и 5 местни с нивомат амортисьори).

5. По снимки и двете изглеждат добре. Но трябва да се прегледат от човек/сервиз който е наясно с тези автомобили, за да няма кофти изненади с двигател, скорости, халдекс и т.н.. Вероятно и двете са за смяна на вихрови клапи и повдигачи. За София има кой да свърши работата, но за Пловдив не знам, кой може да помогне.

6. Не очаквай чудеса на тема икономия на гориво, 8-10 извънградско, 12-15 в задръстванията. Това е голям автомобил.

Като цяло екземплярите към които си се насочил са много надеждни автомобили, с уникално добро поведение и возия(за SUV). На мен винаги ми прави удоволствие да пътувам с тази кола на големи разстояния. 1000км на ден не са проблем, удобни седалки, широко. Добра проходимост справя се добре при излизания извън пътя, не говоря за hard-offroad.
Един недостатък резервоара е 68л. Биваше да е поне 80...
Reply



Messages In This Thread
RE: Мнение за конкректна обява. - by Tisho - 01-05-2022, 07:33 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)