The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прекъсване при работа на газ

#21
*BG*UVIGI Wrote:
vlado_v40 Wrote:Здравейте,
имам подобен проблем с моето В40. Двигателят е същия, симптомите са същите, газта е PowerJet пълен инжекцион. Оправи ли се проблема с новите кабели и свещи?
Здравейте,
Днес и при мене се появи такъв проблем - до сега не го е имало изобщо.Колата е В-40 115 коня бензин пълна инжекция с газово G-3,слагано в Холандия.Часът беше 14.30 и е доста топло,карах на пета с окала 100-110 км и колата изведнъж угасна,сякаш няма гориво.Спрях,прехвърлих на бензин и никакъв проблем,в движение превключих от бензин на газ и след около 10-15 секунди и колата отново угасна.Включа ли на бензин-няма проблеми.След като угасне веднага пробвам да я запаля-пали нормално-явно щото пали на бензин,но после като превключа с копчето на газ и след около минута гасне изведнъж.Копчето и е направено да превключва от бензин на газ или ръчно или става автоматично,след повишаване на температурата на двигателя.Дайте идея от какво може да е.

С уважение!

Да добавя- карах с включен климатик,като стана цялата работа,но после проблема продължи и при изключен климатик.И още-ефекта е като че ли няма газ и при превключване от бензин на газ и гасне.А сутринта сложих газ за 10 лева,като преди това имаше около 20 литра,така,че не е от липсата на газ.

Никой ли няма идея от какво може да е проблема? Cry
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)