The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дилема-Volvo S60 2.4 D5(163h.p.)02г или BMW 530d(184h.p.)00г

#1
Здравейте! Отдавна съм си харесал Волво С60 и се оглеждах само за този модел, чакайки да се появи моята кола, но днес покарах 530-ката и доста ми хареса. Много пъргава кола. Та в момента съм в абсолютен шах, коя от двете да си избера. Какво ще ме посъветвате вие, с оглед здравина, поддръжка, разход и т.н. Благодаря предварително Smile
Reply

#2
Искаш ние да изберем твоята кола?!

И за 2те всичко зависи от предишния собственик. Слушай задника си, той знае най-добре.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#3
Виж, фен съм на волво, за това си купих въпросното, за което питаш. Проверих го в Мотопфое, никакви проблеми, реални 160 000 км, работи добре, на компютъра показва, че всичко е наред, зареждам го само на Ромпетрол(ОМВ от тях си зареждат бензиностанциите), и от като съм го купил все някакви проблеми - първо маховик, смених го барабар със съединителя, после се разтропа ходовата част, айде оправих я, сега двигателя работи като автобус и не знам защо. Ако трябва сега да избирам сигурно щеше да е въпросното БМВ. Съжалявам, че ти го казва фен на Волво, ама след толкоз проблеми ми писна!
V 40 1.9tdi 95k.c. 2000г. D4192T2>>>> S60 D5 163k.c. 2002г.D5244T
Reply

#4
dimsa Wrote:... Ако трябва сега да избирам сигурно щеше да е въпросното БМВ. Съжалявам, че ти го казва фен на Волво, ама след толкоз проблеми ми писна!
Колега, няма гаранции, че нямаше да напишеш същото, ако караше БМВ, Мерцедес, Ауди или друга луксозна марка!Е, хайде, може би без Лексъс, ама може би!?!?
Един от най-добрите ми приятели в България, заедно с брат му караха(а може и още да карат) БМВ-та и трябва да ти кажа, че доста ядове имаха с тях!Няма гаранция, че марката непременно значи качество!!!

Колкото до авторът на темата и потенциален наш колега - ами вземи си тази, която ти харесва повече.Не за друго, ама после винаги може да има едно съжаление у теб, че не си послушал сърцето си.
Аз обичам Волво Tongue Това е моята марка!Затова се спрях на нея, след като можех да си я позволя!Може и да не е най-здравата, най-сигурната, най-красивата и т.н. "най", но на мен тази марка ми е на сърцето.Най-вероятно, стига да мога да си го позволявам разбира се, до края на живота си ще карам САМО ВОЛВО :wink: Това е!
Ако тръгнеш да сравняваш отделните марки по различните критерии, само ще се объркаш, при това сериозно.Дотолкова, че в крайна сметка да купиш абсолютен боклук!Аз така не послушах сърцето си преди 5 години, купих си Хонда и за 4 години, най-положителното чувство, което изпитах към този автомобил, след първоначалната еуфория от покупката му, беше безразличие!През останалото време беше ненавист, дори омраза...
Сега с Волвото е различно!Обичам си го, много при това.Вече стана почти една година от покупката му.Голям кеф е и не съжалявам.Не съм очаквал да е качествено.Напротив!Съвременните автомобили са така - чупят се доста, като изключенията от това правило са много малко!Както и да е.Успех с покупката и да навъртиш много безаварийни километри с автомобила, независимо на кой от тях ще се спреш!
Volvo V70 2002 Bi-Fuel

Volvo S80 2008 T6 AWD

Ex: Volvo V50 2005 2,4i
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)