The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Задни ел. стъкла за 940

#1
Здравейте почитатели на мраката Volvo. За първи път пиша във форума и предполагам ще намеря отговор. Интерисува ме има ли разновидност на този модел който да е със задни ел. стъкла. В известна степен си мисля че има но искам да се убедя. Моята няма, а имам намерения да се сдобия с такива. Всищност още един въпрос, ако има такива, дали някой от вас не продава.

Благодаря, Предварително...
Reply

#2
Здравей колега , аз имах деветка която беше с ч бр. ел. стъкла . Принципно можеш да си сложиш и на твоята , до колкото съм запознат с тези модели знам че си имат фабрична инсталация и лесно може да се смени механизмът от механичен на електрически . По темата могат да се обсъдят доста подробности и ако имаш интерес наистина да си намериш и монтираш електрически прозорци на задните врати с радост бихме помогнали за начинанието доста хора . Аз от давна моите механизми ги продадох, имам бутоните които ги управляват и бих ти помогнал с тях ,както и с някои технически въпроси по инсталацията .
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Reply

#3
Здравейте отново и предварително Благодаря на всички който биха дали по едно рамо. И на тези който немогат да помогнат, също Благодаря...
Днес гледах едно 740 и въпреки, че вратата на пръв поглед изглежда еднаква, се оказа че механизмът е различен но пък си взех бутоните, макар че все още не са ми нужни.
Относно инсталацията смятам, че няма да имам проблем. Остава въпроса да ли да се мъча с механизми от друг модел да ги преправям или да чакам да се появят от някъде фабрични за моята. Надявам се някой от форума да има такива за продан или поне да знае такъв автомобил в някоя морга из Пловдивски регион.

Благодаря още веднъж...
Reply

#4
Колега завърти един телефон да те опътя от къде и какво да си вземеш
0879005551-Чавдар
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)