The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
драстична разлика в разхода

#11
Mини през Слави Шишков отстрани на Военна болница.Занимава се с ГИ ама може да го засърбят ръцете да си припомни старите времена на конвенционални уредби.
V40 B4204S '97
Reply

#12
Можеш да отидеш и при Гошо и Тошо, новият им сервиз е някъде в пресечка срещу Овощарския институт / по пътя за Марково и околовръстното излизайки от Кичук Париж през Хаджията Груев и Билла /, а стария им беше в 1 гараж в Смирненски, срещу Студ. общежития. Ето и тел. да ти обяснят къде точно е новият им сервиз, защото откакто са там не съм ходил - 0898581902 Жоро или Гошо. Изключително коректни и разбиращи си занаята майстори са, слагал съм при тях газ на около 10 коли, конвенционални АГУ и ГИ - мои и на близки и познати и досега никой не се е оплакал от монтажа и работата на АГУ след това, даже напротив всички са доволни и им остават клиенти и занапред, а появявалите се дребни проблемчета в хода на експлоатация на автомобилите след газифицирането им, са диагностицирани и отстранявани точно, бързо и евтино / а понякога и безплатно /, просто говорим за много добри професионалисти и хора.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)