The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Колко хора карат Volvo V50 във форума

#1
Здравейте,

не сте ли се питали ако имате Volvo V50 колко ли още хора наоколо карат 50ка. Последните пъти когато се прибирах в България видях наколко S40 04-on, но до там. Аз карам V50, идвайки си в България така и не видиях 50ка.

Би било много интересно какво е общото ви мнение за V50 като модел?

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#2
Ами красиви( интериор и екстериор) и относително трошливи( определено крачка назад в сравнение с предното поколение).Маневрен за габаритите си автомобил е.Сякаш е една идея по-просторен отвътре в сравнение с предшественика си.Събира доволно количество багаж.Седалките са доста удобни.Автомобилът е комфортен и става за дълъг път.Таблото и уредите са достъпни и удобни.Осветеността е в много приятен зелен цвят, който не дразни очите( примерно някои модели на Фолксваген в подлудяващо синьо или на БМВ, Ауди в отровно червено).При мен с автоматика дребен недостатък е, че педалът на газта и този на спирачката са малко близко един до друг и нерядко ги закачам, като си премествам крака.Електрониката е големия проблем(както на повечето съвременни автомобили де).Имал съм немалко проблемчета, повечето от които са се оправяли от самосебе си.За поддръжката - ами грубо е 1000-1500 долара на година.Зимата ми направи впечатление, че е доста стабилен в снега, спира доста бързо и АБС-а рядко се включва при спиране, което много ме радва(трябва доста сериозно да натиснеш педала на спирачката, за да го активираш).Би ми се искало, автомобила да беше малко по-тих отвътре.Към момента съм доста щастлив с покупката му.След някоя и друга година, само Господ здраве и живот да дава и работа да има, мисля да го сменя със С80 или с ХЦ70, но само ако успея да намеря с ръчни скорости :!: Това е накратко Wink
Volvo V70 2002 Bi-Fuel

Volvo S80 2008 T6 AWD

Ex: Volvo V50 2005 2,4i
Reply

#3
Собственик съм на такова Volvo, не мога да кажа все още как е, защото го имам от 1 месец, обслужването масло, филтри ми излезе около 250 лева. За сега му се радвам много единственото, което малко ме дразни е че е шумен дизела и вътре се чува, до сега не съм карал дизел но явно си е така, дизела си е шумен.
Интериора е много приятел и с се кара лесно и приятно има някои елементи които са пластмасови и скърцат. По отношение на разхода е около 9 градско в Софийските задръствания.
Имах малък проблем свързан с някакъв теч на масло или нашта от към капака на клапаните и около едната дюза, смениха се всички уплътнения и гарнитури и за сега е добре.
Двигателя е доста пъргав и доставя удоволствие от карането. Wink
Volvo V50 2.0D, D4204T 2006 година
Reply

#4
За мен идеалното съчетание на дизайн с функционалност и пътно поведение.Поддръжката е очаквано скъпа и в МФ последно ме зарадваха с 430 лв. за масло и филтри.Двигателя на другарите от Пежо макар и много приятно икономичен се държи странно от време на време- придърпва, пропушва - от диагностиката в МФ нищо не показа и си я карам така.
[Image: ab215931.gif]
[url=http://seo-kiev.com.ua]
Reply

#5
не бих си сменил 40-ката за 50-ка па незнам. Виж едно S60 D5 по би ми допаднало Tongue
бивши:
V40 1.9D 115hp '03 - D4192T3
настоящ
Xc70 D5 185hp MY'06 - D5244T4
Reply

#6
За такова <!-- m --><a class="postlink" href="http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=151191524&__lp=27&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=33&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=1">http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1</a><!-- m --> с удоволствие :lol:
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#7
Здравейте,

Във Варна съм засичал около 4-5 В50. Като цяло съм много доволен от колата като екстри, дизайн, разход на гориво и поведение на пътя.
Reply

#8
Здравейте,

до тук става ясно, че не много хора във форума карат V50, но тези които са се докосвали до колата просто са отценили колко е добра. Повечето хора в тази тема, които не карат V50 и в други теми гледам са нещо скептични към новите Волва, но се чудя от къде идва това след като в момента марката е може би в един от най добрите си периоди дори от създаването си. Дори нещо повече, аз смятам, че новите волва са класи над старите, но също така сматам, че и конкуренцията от bmw, audi и така нат. са доста назад в сравнвние с Волво.
Ще се радвам да чуя още мнения!

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#9
... лично според мен мнението идва от там че няма нов автомобил който да не е наблъскан с електроника(става нещо с автомобила ама никои не може да ти каже какво ... прекалено много датчици от които силно зависи добрата работа на мотора) ... другото което мисля че е свързано с окачването.. автомобилите са правени за хубави пътища а в България почти няма такива ....
Reply

#10
Martin Petrovich Wrote:... лично според мен мнението идва от там че няма нов автомобил който да не е наблъскан с електроника(става нещо с автомобила ама никои не може да ти каже какво ... прекалено много датчици от които силно зависи добрата работа на мотора) ... другото което мисля че е свързано с окачването.. автомобилите са правени за хубави пътища а в България почти няма такива ....



Това е бъдещето, след още 10 години ми се струва щеш нещеш ще трябва да подкараш едно такова пълно с електроника!
Пък окачването на старите Волва не е много по различно от новите, така че по дупките се рзбива и най-здравото окачване.

Поздрави
Volvo For life!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)