The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
понякога работи на 3 цилиндъра

#1
Здравейте колеги искам да попитам за следния проблем:преди два дена ми светна чека на ВОЛВЕТО V40 1,8 122 к.с. и аз следователно отидох до елкон и се оказа бобина Б и аз я сменям с нова и ура,да ама не на следващия ден при запалване датчика пак светва и при същия майстор и записана същата грешка решаваме ,че са кабели на свещите следва смяна но положението си е пак същото ,а то е работа на мотора е на три цилиндъра но не постоянно а само от време на време.През повечето време работи нормално и като не съм на скорост изключва единия цилиндър но не всеки път го прави.Да и така на някой случвало ли му се е подобно нещо Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Idea Idea Idea Idea. Свещите са ми на около 5к тоест почти нови.
Reply

#2
Няма бобина B при диагностика, има бобина 1,2,3,4 цилиндър. B+ при диагностика означава липса на захранване на бобината - конектора към бобината.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#3
аха,ми де да знам пишеше първична и вторична намотка на бобина Б неизправност.Аз съм с 2 бобини
Reply

#4
Предполагам става въпрос за това:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.obd-codes.com/p0352">http://www.obd-codes.com/p0352</a><!-- m -->

След като не се оправя с нова бобина проблема е в конектора за ниско напрежение - вторичната намотка - високо напрежение не може да бъде тествано и тогава грешката е Cylinder misfire.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#5
в 3 часа отивам при един ел. майстор и се надявам по късно да съм по щастлив ,че до момента съм с 150лв. назад и ефект нула
Reply

#6
за сега няма развитие освен ,че за момента от 2 дена колата се закрепи и не дава проблеми и следователно не можем да разберем нищо
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)