The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сервиз за ГИ Фобос в Благоевград?

#1
Здравейте, колеги Smile

Търся сервиз за смяна на филтри и евентуално нови настройки на газовия инжекцион в Благоевград. Мързи ме да карам до София само за това, затова искам да го направя тук. Гледах в сайта на Фобос, обаче май са махнали секцията с адресите на сервизите и са оставили само телефон.

А и нещо друго има, да не отварям нова тема - каква е разликата според вас в количеството газ, което ви зареждат на различните бензиностанции? Преди няколко дни заредих от Петрол и след 100 км извънградско дозаредих на Лукойл - 7 литра газ. Вчера, след 95 км градско, в ОМВ ми напомпаха близо 18 литра... останах втрещен.

Поздрави Smile
Reply

#2
Всъщност ако има тема как се сменят тези филтърчета ще е най-добре, да си ги сменя аз... ама не мога да намеря Smile
Reply

#3
Ако ги смениш сам веднага ще ти отпадне гаранцията на системата, при монтажа си поел ангажимент да посещаваш сервиза който ти е монтирал Фобоса за сервизни инспекции, ако си разгледаш сервизната книжка ще забележиш че не става дума само за "смяна на филтър" а за пълно обслужване, сваля се рейката, почиства се, ако има повредени гумички се сменят с нови, накрая се калибрира с микромер, проверява се как е работила електрониката, при нужда се регулира в движение, ако през това време е излязъл нов софтуер се зарежда на колата ти, проверява се за течове, напукани маркучи и лоши връзки.....така че бягай бързо към София че като минеш над 10 000 км си загубил гаранциите на системата завинаги. 8-)
Сервиз за монтаж на газов инжекцион.
Reply

#4
Здрасти Smile Ами то гаранция така и така няма, защото ГИ ми е монтиран преди 3 години ведин сервиз в Илиянци. Тогава имух много ангажименти и дадох колата на друг човек да се занимава с нея и монтажа и в резултат ми потрошиха амортисьорите на багажника, декоративния капак на дригателя, сложиха ми възможно най-скапаната уредба без евросонда, МАП, нивомер и пълначката ми беше в багажника. Нямах и преглед и регистрация на уредбата даже.

Излишно е да казвам, че не съм ходил във въпросния сервиз, защото няма да си удържа нервите Smile

Рейката ми е сменяна един път в Долни Богров, защото се бееш запушила тотално. След 15 000 или около толкова км пак се запуши и ми я сменяха в Пан сервиз на Околовръстното. С хората в Долни Богров не искам да се виждам пак поради ясни причини. Смениха ми и изпарителя с Томасето на Околовръсстното също. Настроиха ми и колата да преминава на бензин щом свърши газта - досега не правеше така.

Иначе смених филтъра на изпарителя, ще постна снимка да видите колко боклуци се събират след около 5000, че и по-малко км. Маркучите са напукани, така че ще ходя да си купя и да ги сменя. Проблемът ми е, че извънградско ми харчи 7, а в града - 14. Рейката ми е Рейл и може да пробвам да си я почистя сам, като имам време, ако дотогава не намеря кой да направи това тук.

Има и още един проблем - инжекторите залепват от гадостите в газта и при студена кола при тези температури гасне... четох някъде, че в новия софт на Фобос имало решение на този проблем чрез изгаряне на газовете в тръбите преди преминаването на газ, ама само четох де Smile

Ако някой има някакви съвети, да споделя Smile Моя съвет е - избягвайте сервизите в Илиянци и Долни Богров.

[Image: image0000m.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)